Judyt Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 widać kolory płaszczyznę ścieloną liśćmi jak w impresjonizmie mozaice jeden obok drugiego dobrane nikt nie miłował nigdy nie pisałam w czapce ukryty ktoś nieznany na wietrze starodrzewy mienią medalionami jak czystą ufność krzywdzi cień sprowadzany przy końcu od wschodu do zachodu słońca (....)
anna_rebajn Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Judyto! Podoba mi się spojrzenie z góry. Rano napisałam coś w podobnym klimacie. Jest wrażenie jakby ten wiersz był tylko stop - klatką. Zaproszeniem do czegoś więcej. Zależnie od woli czytającego. :-)). Pozdr. a
Judyt Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Judyto! Podoba mi się spojrzenie z góry. Rano napisałam coś w podobnym klimacie. Jest wrażenie jakby ten wiersz był tylko stop - klatką. Zaproszeniem do czegoś więcej. Zależnie od woli czytającego. :-)). Pozdr. a Witaj Aniu i dziękuję serdecznie za ślad. Odpisuję póki mogę bo mam słaby internet. A zatem: tak właśnie jest chociaż ta klatka może trwać i całą wieczność Dziękuję(: J.
Rekomendowane odpowiedzi