Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

możesz mnie nazwać świnią a nawet cię nie uderzę

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowny Panie Bialy,
Nie jestem jezykoznawca i komunikujac sie z gatunkiem ludzkim uzywam hieroglifow, dlatego podejrzewam ze moja opinia o Twoim wierszu splynie po Tobie jak woda po sledziu...
Wiersz mi sie podoba najbardziej z calego portalu, ale po przeczytaniu tytulu oczekiwalem przynajmniej 1-dno stronicowej uczty czytelniczej

Bywaj

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

a ja wierzę, nie ma ucieczki przed przeznaczeniem, a przypadek to tylko błąd systemu, czasem niezauważalny, czasem da się przejść obok, można w nim pozostać na dłużej, ale i tak nasza własna droga nas dopadnie, prędzej czy później

(pod wierszem na W coś udowadniałaś i było w tym dużo prawdy, ale potem ukradłaś komentarz )

dziękuję za ukierunkowanie się pod wierszem a propos przypadku i przeznaczenia, jak widać inaczej postrzegamy nawet to;)
pozdrawiam
r

a ja wierzę, nie ma ucieczki przed przeznaczeniem, a przypadek to tylko błąd systemu, czasem niezauważalny, czasem da się przejść obok, można w nim pozostać na dłużej, ale i tak nasza własna droga nas dopadnie, prędzej czy później

(pod wierszem na W coś udowadniałaś i było w tym dużo prawdy, ale potem ukradłaś komentarz )

dziękuję za ukierunkowanie się pod wierszem a propos przypadku i przeznaczenia, jak widać inaczej postrzegamy nawet to;)
pozdrawiam
r

ooo????? zauważyłeś?
dobrze, że zdążyłeś przeczytać.
c.b.d.u.
MT

komentarz był autorski, mam prawo zmienić zdanie i go wycofać. zdania nie zmieniłam, dotarł do nielicznych, Ty coś tam zapamiętałeś, czyli jest o.k.
nie powtórzy się takie niezdecydowanie.

pozdrawiam
r

ooo????? zauważyłeś?
dobrze, że zdążyłeś przeczytać.
c.b.d.u.
MT

komentarz był autorski, mam prawo zmienić zdanie i go wycofać. zdania nie zmieniłam, dotarł do nielicznych, Ty coś tam zapamiętałeś, czyli jest o.k.
nie powtórzy się takie niezdecydowanie.
nie jestem ślepcem - widzę
masz prawo do wszystkiego, wolność bez ograniczeń ale w imię zasad
myślę że tam nie zmieniłaś zdania (na W), tylko po prostu porwałaś komentarz na strzępy,z powodów wiadomych tylko tobie, ale to jest twoja wolność, jak najbardziej miałaś do tego prawo, a ja zapytam ponownie: po co?