Anna_Para Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 tęsknota pisze zmarszczki w kącikach ust gubi klucze i rękawiczki zamarza na skroniach zawraca w głowie zupełnie nie w tę stronę gdy nie ma cię na wyciągnięcie ręki starzeję się dzielnie kiedy znikasz spod zamkniętej powieki starzeję się strasznie i bezpowrotnie
teresa943 Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Ojej! Ile w tym uczucia! Jesteś "Miszczynią" wyrażania serca słowem. Trafił we mnie i zamyślił:) :):) Cieplutko - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Janioł Ci powiedział, że zakochuje się w Twoich zakochanych wierszach - wcale siem nie dziwię. chciałoby się tak, jak peelka. ale moja peelka nie cierpi takich tęsknot. idzie na piwo! :P buziak, Para, ojjjj umiesz Ty mistrzowsko zatęsknić peelką :)))))))))
Anna_Para Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Krysiu! Bardzo dziękuję. Widzisz, chyba pisujemy tu wzajemnie dla siebie!;))))))) Jestem wdzięczna za bywanie u mnie i wyrażanie opinii o wierszach. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Taruniu:Niestety - nikt mi nie powiedział, że się we mnie zakochuje! Ani też, że w moich wierszach!!!! Jesteś pierwsza, zatem wygrywasz. Trudno, jestem Twoja, chcesz czy nie! Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chcę Tara :)
eliza2 Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 a ja bym chciała jeszcze raz tak tęsknić, jak w twoim wierszu...śliczny wiersz:)
dawniejbezet Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. X. - do usług Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Elizo. Dzięki piękne za opinię. Ojej, jak mi miło! Cieplutko. Para:)
Anna_Para Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Beziu! Rozumiem, że wierszyk Ci się podoba, ale - obrałeś go sobie ze skórki??? Bardzo Ci dziękuję za warsztat. Wdzięcznam, Para:)
dawniejbezet Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Jak mówiła pewna bezzębna staruszka: dobry ten banan, tylko skórka jakaś taka gorzka... Wolałem obrać sam, zanim byś Ty to niechybnie zrobiła. Bo warsztat to kwestia nie tylko smaku, ale i sumienia. Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Dawniejbezet: Niestety! Ja bym zjadła ze skórką! ;(((((( Dlatego dziękuję za pomoc.
krzysztof marek Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba takie klimaty jak tutaj lubię u Ciebie najbardziej Aniu. powiem Tobie dlaczego: bo nie są zbyt słodkie :) po ludzku ujęłaś: starzenie bezpowrotne, zastanawiająco: starzenie dzielne... czas ucieka, pędzi. odwaga jak kamień: do ściśnięcia albo rzucenia. pozdrawiam Aniu i dziękuję za lekturę. wartościową!
Anna_Para Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Krzyś, jesteś, niezawodnie. Dzięki, bo Twoja opinia na tak - jest dla mnie wielkim komplementem;) Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi