teresa943 Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 zahamowanie nie umie bez lęku wejść w dotyk choć drżysz szeptem ciągle się wstydzę niebawem oswoję ego nakarmię do syta niedosyt ale jeszcze tym razem proszę zasłoń lampę wejrzeń
Magda_Tara Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 nareszcie stara Krysia cudownie subtelna, nostalgicznie erotycznie miłośnie w tym wierszu cudny! zabieram z całym inwentarzem tkliwości i namiętności buziak!
Anna_Para Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Krysiu: Zabierz "wejrzeń" - po prostu: "lampę". Bardzo dobrze wiem, o czym mówisz, Krysiu dwojga imion. Na trzecie pewnie masz Anna:) Po Twojemu, w skompresowanej formie. Ładnie.
gamini1 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Bardzo ładny wiersz (Magda tylko nie stara) pełen głębi. Miłego.
wanesa_ciska Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Pełnia subtelności ,nieśmiałości z lampą przysłoniętą jeszcze a ja z jeszcze większą nieśmiałością ,odczytałam raz jeden i drugi..... pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Po ostatnio czytanych, też dobrych, nareszcie stary, subtelny klimat. Gratuluję! Serdecznie, Leo.
krzysztof marek Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 po twojemu Krysiu. karmienie do syta poprzez wejrzenia... kusząca perspektywa czeka adresata wiersza, nie powiem :) zmysłowo jest i dobrze, pozdrawiam Krysiu.
dzie_wuszka Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 drażni mnie ta "lampa wejrzeń" postawiona tak ostentacyjnie metafora dopełniaczowa, która nie uniosła swojego własnego "ja. ciekawa jestem, jak wyglądałby, gdyby go Pani zapisała najprostszymi słowami. tak dla próby, żeby zobaczyć jego basis
Ran_Gis Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 i słonia bym wyrzucił... po prostu - zgaś lampę bardzo piękny kobiecy wiersz
teresa943 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu, jak ja lubię Twój entuzjazm :) zabieraj sobie wszystko, to dla mnie ogromna radość dziękuję :))) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba dobrze radzisz, sama miałam co "wejrzeń" mieszane uczucia, Ty potwierdziłaś. Bardzo Ci dziękuję. :)) Cieplutko pozdrawiam, Aniu - Krysia
teresa943 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Gamini :) Cieszę się, że znajdujesz głębię. Dziękuję. :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, Waneso, jak miło, że jesteś i czytasz "raz jeden i drugi" ... Dziękuję. :)) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje odczucia są dla mnie ważne, więc tym bardziej się cieszę. Dziękuję. :)) Serdecznie jak zawsze - Krysia
teresa943 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Pani za sugestie, są cenne. To tylko warsztat, więc wiersz będzie jeszcze się przekształcał. Zobaczymy, co z tego wyjdzie... Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam! He he... "słonia" wyrzucić ... słuszna uwaga, chyba tak zrobię. Dziękuję. :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
dzie_wuszka Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Pani za sugestie, są cenne. To tylko warsztat, więc wiersz będzie jeszcze się przekształcał. Zobaczymy, co z tego wyjdzie... Serdecznie pozdrawiam - Krysia no tak, to warsztat, dlatego rozmawiamy o tym, jak poprawić ten wiersz :)
Kaliope_X. Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Jestem zaszczycona - mogąc przeczytać "coś" tak osobistego i pięknego. Lekki niepokój odczuwa się, ale ciepło bijące z tego wiersza nadaje mu swoistego uroku. Pozdrawiam, In-humility, K. W.
teresa943 Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kaliope, witaj! Jest mi niezmiernie miło, że wiersz się spodobał. Serdecznie dziękuję za czytanie i podzielenie się odczuciem. :)) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi