Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

nie od razu zdobywa się szczyty

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję Pani za sugestie, są cenne. To tylko warsztat, więc wiersz będzie jeszcze się przekształcał. Zobaczymy, co z tego wyjdzie...

Serdecznie pozdrawiam -
Krysia

no tak, to warsztat, dlatego rozmawiamy o tym, jak poprawić ten wiersz :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Łukasz Jasiński tulipany tulipany                                   nie wszystkim wazon pisany    Dziękuję za czytanie i pozdrawiam.
    • Na szpitalnym łóżku niejedna dusza kona Chociaż czy kona? Może już w nieboskłonach  Przez otwarte wyszła usta Jeszcze się odwróciła i rzuciła ostatnie spojrzenie Na to co już tylko cieniem   Dalej chcę z nią snuć tę wizję  Lecz już przecież nie umysłem  Wzrokiem za nią nie podążę  Słuch też  już pozostawiłam  Żadnym członkiem nie poruszę  Bo odpadła od nich siła    O nic też jej nie zapytam  Wszak me ciało całkiem nieme Więc mam tutaj tak pozostać  Gdy ona w zaświaty wieje?   Mam pytanie zasadnicze Tak to się po prostu stało? do tej pory zawsze razem Aż tu dusza osobno i osobno ciało?   Jeszcze inne pytanie myśli me porusza Ja to byłam ciało  Czy też może astralna dusza?   A może duszy wcale nie ma Jest tylko ciało i na końcu  Ziemia?   A jeśli jednak jest Oddzieliła się i zbliża do nieboskłonu Cóż pewnie dusza po prostu  Zatęskniła i chce powrócić do domu      
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Czy tylko o róży?
    • Witaj - jak go nie wytną czeka go lepsze - fajna bajka -                                                                                              Pzdr.serdecznie.                                                                            
  • Dodaj nową pozycję...