Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Farba schnie i Liście więdną!
asher Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 oczy bledną i mózg przyrdzewa
majkaa_m... Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 nie rozumiem farba schnie i lieście więdno cicho to fakt no i co w związku z tym?
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ten wierszyk jest żartem. chodziło mi o absurd, bo czym jest uciszanie ciszy?
Wuren Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm No to już wyszło szydło z worka i całe forum będzie znać prawdę, żem prostak -nie starczyło mi intelektu, bom żartu nie złapał... ani ciut ciut... Pozdrawiam Wuren
Ona_Kot Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ja też nie złapałam żartu, bo jest w nieodpowiednim miejscu wklejony moim zdaniem w piaskownicy zrobiłby karierę tam bym poklaskała nawet tu, w tym dziale - tania prowokacja pozdrawiam
Hanna Kilt Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Przepraszam ale to chyba nie miejsce na takie żarty?
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 30 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 utwór nie jest żartem tylko miał zawierać żart :)
Ona_Kot Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w tak krótkim utworze zawarty żart staje się utworem i tyle pozdrawiam
asher Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Tym samym "żart" doczekał się mnóstwa niepotrzebnych komentarzy, a prawdziwa poezja czeka...
Jan Polski Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Taki żart nadaje się tylko do Piaskownicy - może spróbuje Pan zrobić haiku - wtedy polecam odpowiedni dział. Pozdrawiam - Jan P.
Rekomendowane odpowiedzi