Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 podoba mi się tembr Twojego głosu nie kłócisz się ni sprzeczasz jesteś opanowana do przesady żadnych negocjacji choć można posafandulić wiedźmo jedna jednostronna rozmowa z Tobą to przedsionek nieba spokoju i kosztujesz taniej niż inne deus est machina o Boziu !!! uwielbiam wprost gdy mówisz głosem nie znoszącym sprzeciwu za dwieście metrów skręć w prawo
Magda_Tara Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Pantoflarz! :))))))))) ten twój Peel! bardzo mi się wiersz podoba - lubię silne kobiety! :)))))))))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...cieszę się Madziu, szczególnie jak wywołuję uśmiech na czyjejś twarzy ( zarabiam punkty = wiesz, coby za bramę wpuścili ) :)))) dzięki za wpis :)))
Magda_Tara Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...cieszę się Madziu, szczególnie jak wywołuję uśmiech na czyjejś twarzy ( zarabiam punkty = wiesz, coby za bramę wpuścili ) :)))) dzięki za wpis :))) wpuszczom! spoko! buziak! :D
Biała Lokomotywa Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Nastawiasz na Szczecin, a jedziesz na Kraków i cudowny tembr masz bez przerwy:) Pozdrawiam
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))) i w ogóle nie muszę słuchać radia :)))))) na tak długiej trasce to by było przemiłe = następny plus i jeszcze zakupiona " za taniochę " :))))) ?????? a to mieszkasz w Krakowie :)))))pozdro :))))
Biała Lokomotywa Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))) i w ogóle nie muszę słuchać radia :)))))) na tak długiej trasce to by było przemiłe = następny plus i jeszcze zakupina " za tanochę " :))))) ?????? a to mieszkasz w Krakowie :)))))pozdro :)))) Trzeba nastawić deus ex machina na Łódź:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))) i w ogóle nie muszę słuchać radia :)))))) na tak długiej trasce to by było przemiłe = następny plus i jeszcze zakupina " za tanochę " :))))) ?????? a to mieszkasz w Krakowie :)))))pozdro :)))) Trzeba nastawić deus ex machina na Łódź:) .... łoj, pewnie by mnie ugadała :))))
Anna_Para Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Bardzo mi się ten wiersz, Zdzisławie. Mam za sobą sporą podróż i podobne refleksje. Tyle że głos - pilota. Brawo za pomysł. Forma - też niczego sobie! Cieplutko. Para:)
noyau Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 tekst rozłożył mnie na łopatki ;)
Na indeksie Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 ... no i sprowokowałeś mnie, "przeszedłam wylinkę" i wyszłam na "końcówkę słoneczka" -;))))~ ... żeby ta rzeczona "una" umiała jeszcze gotować - ideał Panie - IDEAŁ :)Nu patrzaj wężu, będę musiała pomyśleć o zamontowaniu kajsiego "unego" przy swojej mietle ... albo przelatuje cholera, albo nie dolatuje - latam i latam w kółeczko :) Pozdrowionka
krzysztof marek Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 brawo za pomysł Zdzisławie, zaskakująca treść. ważny jest ostatni wers. bo "niby kosztująca taniej niż inne" trzyma w ręku kierownicę to jednak nakaz skrętu wydaje nie kto inny tylko peel :) i tak to już jest... pozdrawiam.
wanesa_ciska Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 no jak tembr głosu pasuje i gada jak trzeba ,,znaczy że przez jakiś czas, za drugą oglądać się nie będziesz heheh ...a gdzie dojedziesz któż to wie ,,,,,pozdrawiam
Kaliope_X. Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 i poważnie, i dowcipnie... oryginalnie, jednym słowem. Podoba mi się Twój styl. Najbardziej w innych podziwiam "sobość"! Pozdrawiam, K. W.
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...cieszę się Madziu, szczególnie jak wywołuję uśmiech na czyjejś twarzy ( zarabiam punkty = wiesz, coby za bramę wpuścili ) :)))) dzięki za wpis :))) wpuszczom! spoko! buziak! :D ....to " wpuszczom " to taaakie dwuznaczne ]:-> :))))dzięki za zapewnienie :)))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) gili gili ...dzięki i pozdrawiam :)))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....i tak, że bez całusa ??? ]:-> :))) dzięki Aniu ....równie cieplutko a nawet cieplej :)))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...wywal tego automatycznego pilota i przejdź na ręczne " prowadzenie " sterowanie :)))) dzięki za wpis i za wszycho ....pozdrawiam
Mateusz Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zdzisław Chciwiec:Widzę, że u Ciebie humor nie schodzi z wersów. I myślę, żebyś tak dalej trzymał. Deus ex machina – Bóg z machiny. Pozdr. b; J.S
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....dokładnie tak ...dzięki Krzychu za odwiedziny :)))) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi