Orlando Blomm Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Witam! Redakcja e-zinu "bez kultury" pilnie poszukuje osób z żyłką felietonisty, publicystów. Zakres tematyczny związany z profilem naszego pisma: www.bez-kultury.ych.pl/ Interesują nas głównie: - felietony - artykuły związane ze sztuką (lub jej brakiem), kulturą (bądź jej deficytem), wydarzeniami/eventami/imprezami - nowymi mediami (twórczością, twórcami internetowymi oraz hipertekstem) - publicystyka (związana ze współczesnymi wydarzeniami, sprawami społecznymi, egzystencjalnymi, filozoficznymi itd.) Preferowane cechy: - dystans i lekkość pióra - chęć zdobywania świata - entuzjazm do nas ;) Co oferujemy? - wieczną sławę - lans - nazwisko w panteonie "bezkulturalnej" sztuki - możliwość zostania wychwalonym na naszym kanale wideo www.youtube.com/user/BezKultury Szczegóły współpracy znajdziecie na naszej stronie. Kontaktujcie się mailowo: [email protected] Śmiało! Ukąszenie zombie nie jest takie straszne. Sam zostałem pogryziony a żyję jakoś. Wzrok wprawdzie mętny... P.s. Nie interesują nas recenzje muzyczne, relacje muzyczne itd. Wszystkiego co związane z muzyką mamy wiele, aż za wiele. Nowy numer już w tym miesiącu, można się jeszcze załapać, ale trzeba się sprężyć:) Ludzie, odpisujemy na maile ;) Oficjalny wysłannik bez kultury
Magda_Tara Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Wyraziłam swój zachwyt! powisiał i się urwał. zaglądajcie - warto! :)))))))))
Marat_Dakunin Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Autorzy bez kultury? To coś dla mnie! (odezwijcie się też do H. Lectera, jeśli szukacie naprawdę dobrego Zombie) pozdrawiam :)
Orlando Blomm Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Niech do nas napisze na maila.
Marat_Dakunin Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Nie, nie, to do niego się trzeba odezwać. Trzeba znać swoje miejsce! pozdrawiam
Marat_Dakunin Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Ale Leceter naprawdę fajnie pisze. Za fraki go i namówić!
Orlando Blomm Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Wyślemy ruską mafię. Zgodzi się. Aha, skoro szanowny Maracie jesteś chętny. Wyślij nam próbkę swojego stylu, jakiś tekst fragment, który sprawi, że weźmiemy zacnego pana do naszego statku kosmicznego! Na maila. Czekamy! Na innych też czekamy, przecie na forum literackim jesteście, to chyba coś tam pisać umiecie. Artykuły, felietony, publicystyka, eseje....
Marat_Dakunin Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Orlando: Niestety, pomyłka. Ja też nie wysyłam..Moje teksty teoretyczne dostępne są na forum niniejszym. pozdrawiam
Marcin Gałkowski Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 co do 'znania miejsca' - owszem, wiem, kim jest Lecter i bardzo go cenię i szanuję. ale BK też nie jest pierwszym lepszym zinem i trochę czytelników już ma, więc skądż tyle buty?;) skoro nie wysyłasz, to po co wpisujesz się w wątku informacyjnym, który ma na celu pozyskać autorów? do pozostałych, wysyłających: jeżeli są tu jeszcze ludzie szaleni i nienormalni na tyle, żeby odważyć się u nas pisać - udowodnijcie, że na orgu jest jeszcze ktoś z jajami;)
Jolanta_S. Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 ja jestem z jajami i nie muszę niczego dokumentować, kto ma wątpliwości niech sam sprawdzi ;PPP pozdro... dla bk :)
Marat_Dakunin Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Jak to skąd? To nie wiadomo? Co do buty to akurat szewców niet :) pozdro P.S. Marcinie, a ty masz jaja? Stawiam tezę:nie masz. I możemy podyskutować :)) Ehh, ciągle te grafomańskie zinnnyyy P.P.S. Pozyskać to możesz na fermie, ewentualnie w grupie Migalskiego. Paniał? Daswidanja.
Marat_Dakunin Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Daj znać o jaką nienormalność Ci chodzi, zamiast stosować tak obrzydliwe schematy :)
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 można by zrobić artykuł : krwawe komentarze z orga" :P
M._Krzywak Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja z przyjemnością pomogę.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja z przyjemnością pomogę. W naszym bezkulturalnym gronie widzę stąd tylko Michała, dawaj, dawaj, u nas będzie Ci dobrze xD
Marcin Gałkowski Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. marzyłem o takiej dyskusji dziecięciem będąc;) stawiam tezę: coś Cię boli. ;) a z Rakiem zgodzić się jak najbardziej muszę:)
Orlando Blomm Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to jest zin grafomański, dlatego się do Ciebie zwracamy z pytaniem o współpracę :)
Rekomendowane odpowiedzi