Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 zatacza krąg bo ja ciebie a ty mnie bo już wiesz kim jestem trudniej zdobyć się na wyciągnięcie do obcego kot przeciąga struny gubiąc sierść garściami
Leokadia_Koryncka Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Judyś; świetnie zdiagnozowana "choroba", - trudno - uleczalna. Serdeczne, Leo.
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie za ślad Leokadio wszystko jest możliwe J. serdecznie
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 ...jako nie wtajemniczony = przypuszczam, że chodzi o tę drugą chorobę co mam na mysli :)) a swoją drogą ....to złamas, ten kot, że tak się daje ...garściami ....pozdrawiam serdeczie .... kota równie :)))...oczywiście tego mojego ...z głowy :)))
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdzisławie dziękuję serdecznie za poczytanie a taki lekki wierszołek to jest. Nie trzeba być wtajemniczonym ja też nie jestem. Ma widocznie mało witamin(: J. serdecznie dziękuję
Jolanta_S. Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 tego, tamtego, nie lubi Jola, ale ten kociak biedulka - kici, kici jestem TWA!!! fajnie zakręciłaś wierszem :) serdecznie - Jola.
Judyt Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pożałowany więc szczęśliwy(: dziękuję serdecznie Jolanto za ślad J. płoniaście(: się sam zakręcił jak kota ogon
Jolanta_S. Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pożałowany więc szczęśliwy(: dziękuję serdecznie Jolanto za ślad J. płoniaście(: się sam zakręcił jak kota ogon nie czytałam wcześniej bo myślałam..., przepraszam, tytuł mnie zniechęcił, ale kociak :))) miłego wieczoru Judyt :)*
Judyt Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pożałowany więc szczęśliwy(: dziękuję serdecznie Jolanto za ślad J. płoniaście(: się sam zakręcił jak kota ogon nie czytałam wcześniej bo myślałam..., przepraszam, tytuł mnie zniechęcił, ale kociak :))) miłego wieczoru Judyt :)* tak to już bywa z uprzedzeniami, dziękuję serdecznie za czytanie Jolanto J. (:wzajemnie i dobrego dnia
Rekomendowane odpowiedzi