pchła_szachrajka Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 celebrujesz mnie jak wykwintne danie doceniam twój dobry smak - jakie to miłe że nie mlaszczesz _________________ ;)
Marat_Dakunin Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 brakuje rodzynek / rodzynków pozdrawiam
pchła_szachrajka Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo to jest danie z rusztu; rodzynki, nawet jeśli jakieś byli, to przelecieli i się zwęglili ;)
egzegeta Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 celebrujesz mnie jak wykwintne danie trochę rozprasza mnie mlaskanie :)
kalina kowalska Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 celebrujesz mnie jak wykwintne danie olać mlaskanie czeka mnie pranie;)
Marat_Dakunin Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, właściwa postawa pozdrawiam
Dorota_Jabłońska Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 bun -ton celebrujesz mnie jak wykwintne danie poczas gdy ja uwielbiam mlaskanie :)) pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 bez sensu to mlaskanie-razi...pozdr.
Marat_Dakunin Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A klapsy? pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A klapsy? pozdrawiam typowo meski punkt widzenia;)od mlaskania do klapsow droga daleka moj panie...pozdr.
Marat_Dakunin Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A klapsy? pozdrawiam typowo meski punkt widzenia;)od mlaskania do klapsow droga daleka moj panie...pozdr. Wcale nie. Ale nie ujawnię mojego skojarzenia, bo przekraczałoby, jak sądzę, pewne granice ujawniania skojarzeń ;-)
Wilcza Jagoda Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Pchełko, pozdrawiam serdecznie!!!!!!
Lübow Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Brak mlaskania oznacza odpowiedni poziom kultury jedzenia i wcale nie kojarzy mi się ze smacznym jedzeniem. Uwielbiam rosół z kury, oczka wołowego i pręgi. Posypany zieloną pietruszką w której aż roi się od zmielonego świeżego pieprzu. Nikt nie ma wątpliwości patrząc, jak jem. Widać od razu, że smakuje. Potrafię chlipaniem zagłuszyć ciszę panującą przy stole podczas jedzenia i bez przerwy walczę z gryzącym pieprzem w gardle. Nie wygląda to dobrze, ale rosół uwielbiam. Trudno jest celebrować pasję. Pasje połyka się w całości. Dlatego trudno się zgodzić z tezą w wierszu, aczkolwiek domyślam się, że próżność myślenia o sobie, potrafi zaciemnić prawdę dobrego smaku. Celebrowania nie da się skutecznie celebrować w milczeniu. To zwykły instrumentalizm.
Agata_Lebek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli nie słychać, że smakuje ;)? Jak nie słychać to musi być zmowa milczenia, albo danie nie do końca wykwintne. Można powiedzieć np. "ja też jestem głodny/a ;))
f.isia Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi... to którego nie ma a jest ? mnie też rozprasza, ;)
f.isia Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. olałam :) ps. pranie wykonałam [zaległe, bieżące i na zaś] ;)
f.isia Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, właściwa postawa pozdrawiam o, Marat puścił w ruch swoją franię?
f.isia Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. de gustibus non est disputandum ;)
f.isia Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że razi, to wery wery okej ;) bez mlaskania cała miniatura jest bez sensu pozdr.
f.isia Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. typowo meski punkt widzenia;)od mlaskania do klapsow droga daleka moj panie...pozdr. Wcale nie. Ale nie ujawnię mojego skojarzenia, bo przekraczałoby, jak sądzę, pewne granice ujawniania skojarzeń ;-) nie ujawniaj, po prostu napisz kolejny raport, - jesteś w tym niezastąpiony ;)
Rekomendowane odpowiedzi