teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 pod lupą męskiej rozwagi obrazowość gubi blask jej granie na zwłokę zbyt skomplikowane w słowach tylko do czasu karuzela zabarwień szkarłaty w ikebanie lubią się droczyć wiem że to głupie ale… wreszcie sam odkryj światłocienie kobiecej mowy
Łukasz Nycz Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Obrazek, nic więcej. Na dodatek te metafory, ech...
Magda_Tara Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 nie odkryje, to zupełnie odmienna percepcja! obrazowo, delikatnie, chociaż już zupełnie inna TeresaZcyferkami! podoba mi się taka! buziak, Kryś!
Marta R... Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 cichutki szept , zalotna mowa mrugnę okiem jest ok pozdrawiam papatki
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 nieco dłuższy niż ostatnio. niemniej monotematycznie. pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech, ci mężczyźni...przydałby się słownik "kobiecej etymologii" :) dziękuję :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurcze, wiem, że nie odkryje, ale...nie mogę się powstrzymać (tzn. peelka), by nie podpowiedzieć...ech, czy to tak trudno "odkryć" serce kobiety pomimo...? dziękuję Madziu :))) cieplutko i buziak! Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak...kobieta kobietę migiem pojmie :) dziękuję Marto :-) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z długością rożnie bywa, to nieistotne ale dziękuję za czytanie :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Eunicee Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Koniec palce lizać, aż się uśmiechnęłam:) i reszcie niczego nie brakuje, ale koniec najlepszy:) pozdrawiam
Nessa Isilra Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Fajny tytuł i ogólnie zamiar. Wykonanie za bardzo poszatkowane, mało w nim kobiecych krągłości.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 końcówka super ja bym napisał: zrozum mowę kobiecego milczenia pozdrawiam Jacek
Nata_Kruk Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zakończenie Jacka dobre, ale Twojemu także nic nie brakuje. Dobranoc... :)
teresa943 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eunicee, dziękuję za uśmiech i miły koment :)) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj :) "poszatkowane" celowo, takie tam babskie droczenie się, aby ..."wreszcie sam odkrył" ...kobiece krągłości :) dziękuję :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, Twoja propozycja nieco zmienia zamysł, ona nie milczy, lecz "przekomarza się" odcieniami "pragnień" (w słowach też tylko na opak) dziękuję :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Nata :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 wiem że to głupie ale… ale całe to coś bym wywalił - i jest świetnie !
Rekomendowane odpowiedzi