Lady_Supay Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 nieustannie poszukuję zazwyczaj dochodzę i rzadko coś wynoszę lubię swoisty bałagan nikt niczego nie widzi swoje znajduję - pięć minut jest dobrze zaczęłam ubierać się w róże
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 W różach Ci ładnie, Ewo. CCC.
Messalin_Nagietka Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może i łądnie, ale jak Ci w wierszu?
Tali Maciej Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 pierwsze trzy wersy kończą się ę ę ę i jakoś źle mi się czytało jest myśl, trzeba tylko uporządkować i może bydzie cośniecoś pozdr
Bernadetta1 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 oj czytalam dobre wiersze u Ciebie;)ten niestety nie dla mnie....pozdr.
Franka Zet Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 A mnie się podoba. Takie kobiece rozwiazanie na końcu. Też wejdę w róże. Pozdrowienia.
Lady_Supay Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owszem - kończą się "ę", ale nie tylko pierwsze trzy wersy zawierają "ę"... - bo od "ę" "się zaczyna".. ;) Myśl jest, bo ta bywa zawsze, a porządki, to sprawa subiektywna. Serdecznie pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre, to pojęcie względne. Nie da się stworzyć poezji dla każdego. Pięknie dziękuję i pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Franko, dziękuję. Może rozwiązanie jest kobiece, ale dość "bolesne" dla obu stron. ;) Pozdrawiam.
Wilcza Jagoda Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uwilabiam róże w majtkowym kolorze...:))) baaardzo mój twój wiersz :))) cmoookam
Lady_Supay Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uwilabiam róże w majtkowym kolorze...:))) baaardzo mój twój wiersz :))) cmoookam Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
Czarna Wstążeczka Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 bardzo kobiecy wierszyk, na miejscu autora nie wnosiłabym już żadnych korekt, bo to zgrabna miniaturka. a co mi tam, nawet mi się podoba, no. :)
Rekomendowane odpowiedzi