Ela_Ale Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 naciskam – przyjdź bez lęku. miły każę ci trochę zgrzeszyć poleję go święconą wodą nie będzie żadnej winy i pocałunkom nie dasz rady świętością nie zasłonisz zamoczysz tylko dłoń w wilgoci nie będzie żadnej zdrady jest taka jedna chwila w życiu. gdy kiedyś się nie zdarzy nieważne staną się historie podpis nierozpoznany
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ...no, no,no :)).... ale ,ale jakie tam , że trochę. I jeszcze to " naciskam " .... na początku i trochę, ze znakiem zapytania??? :)) ...trzpiotka ... a tak poważnie, jak dla mnie, gubi trochę " melodię " samo zakończenie, poza tym , bardzo bardzo :)) ciekawe, " mcne " przenośnie i alegorie, a cała antycypacja przekazu moim zdaniem zmierza w jednym kierunku - zdrowy chłop, to taki co ma 10 palców i język :))..... ale ale mogię się mylić, bo jestem tak " zmieszany " tekstem peelki, że nie wiem jak się sumitowac :)))
krzysztof marek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytam już drugi dzień i mi się podoba. a szczególnie ten wers w kontekście całości: "nie będzie żadnej zdrady". taaaakaaaa obietnica :) pozdrawiam Elu.
Ela_Ale Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytam już drugi dzień i mi się podoba. a szczególnie ten wers w kontekście całości: "nie będzie żadnej zdrady". taaaakaaaa obietnica :) pozdrawiam Elu. Czytaj, Krzyśku, czytaj jeszcze parę dni! Może Cię nawet rozśmieszy ten wierszyk trochę przekorny a trochę z cyklu "samo życie". Pozdrowienia przesyłam E.
Rekomendowane odpowiedzi