Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 miłość to musisz doglądać co dzień niczym kominek z drzazgą palącą bądź jak poranek on zorzą godzien zawsze przywitać promienie słońca czasem się zdaje że wszystko skute mrozem co w śniegu iskry rozsypał chwila czułości zimny wiatr ucichł siła w miłości jest niespożyta Królowa Śniegu potrafi zmienić Kaja serduszko w lodu kawałek lecz ty bądź Gerdą wędruj po ziemi ciepłem odczaruj okaż wspaniałość
marti krűger Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jacku, czyżby rozterka miłosna?
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 absolutnie nie inspiracja Beatą pozdrawiam Jacek
Bernadetta1 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No i myślę,że rozwiałeś wątpliwości wszystkim tym, którzy uważają,że nie można łaczyc uczuć z porami roku:) pozdrawiam:)
krzysztof marek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ładny i solidny wiersz, jak dla mnie trochę nadidealistyczny w przekazie ale cóż... :) pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uczucia można łączyć z każdą porą roku Mistrz Jeremi P. przepięknie to wyrażał dzięki i pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czy te uczucia nie są idealistyczne i nie idealizują dzięki pozdrawiam Jacek
Leokadia_Koryncka Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam Ładny i o uczuciu, które wiele imion ma. Pozdrawiam... Leo.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki zawsze lubiłem bajki Andersena Pozdrawiam Jacek
Eunicee Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ładny wiersz:) miło przeczytać pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki pozdrawiam Jacek
Anna_Myszkin Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Rytmicznie, lekko - ładnie. (Chyba nie "Kai", a Kaja, jeśli to ten z baśni?) Pozdrawiam :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kaja miał na imię a czyje serduszko? pozdrawiam Jacek
Anna_Myszkin Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to mam niezły wir w pamięci, ale dam głowę, że Kaj mu było ;)
teresa943 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 co dzień :) ech, jak Ty pięknie piszesz o miłości...ona rzeczywiście wspólgra z porami roku, raz pali słońcem, innym razem "wiatrem w oczy", ale ...jakże "jej" nie kochać? cóż warte byłoby życie? i bez niej ...nie byłoby takich wierszy, które uwielbiam :) :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia ps a "ów" miał jednak Kaj na imię :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli Kaj to serduszko Kaja przyznam się że już nie pamiętam imion dzieci i zajrzałem do internetu i fakt na wielu innych stronach jest Kaj poprawiam i przyznaje Tobie i Annie racje dzięki pozdrawiam jacek
ona93 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Doglądać co dzień, a nie codzień :) Bardzo podoba mi się ten wiersz. Rytmiczny i lekko się czyta. :-) Pozdrawiam:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poprawiłem dzięki za wizytę Pozdrawiam Jacek
a._mrozinski Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Naiwne, ale ładnie napisane. Arek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 czy naiwne? - uczucia trzeba pielęgnować nie doglądane więdną szybko jak niepodlewane kwiaty pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi