Agata_Lebek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Wrócę jeszcze do tego, bo to moje niedawne odkrycie. Może ktoś zechce ze mną posłuchać... [url=www.youtube.com/watch?v=PUEPoM_GJyA]Mostly Autumn - Porcupine Rain [/url]
Dorota_Jabłońska Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 teraz to i tylko to :) z czołówki moich najukochańszych: www.youtube.com/watch?v=MzcfTDD-tOo
Agata_Lebek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To teraz niespodziewajek; www.youtube.com/watch?v=SJB713wVn8w www.youtube.com/watch?v=hIvvE-3GFTs
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Późno już, a ja lubię czekać na wcześnie. www.youtube.com/watch?v=LwiQnOiZc5A&feature=related Pozdrawiam Krzysiek
Agata_Lebek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam późno ;P Tych z góry przenoszę na dół żeby mieć wszystko poukładane; [color=blue]♫ [/color] www.youtube.com/watch?v=ZB66fa5qm34 [color=blue]♫ [/color] www.youtube.com/watch?v=xat1GVnl8-k Jesteś w pierwszej trójce (ilość linków muzycznych dodanych do mojego ulu od banda org. ;)
Agata_Lebek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Robbie Williams - Morning Sun www.youtube.com/watch?v=MQ5b7g53JKw
Dorota_Jabłońska Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 [url=www.youtube.com/watch?v=03OwMC7VnDg&feature=related] opowiem ci co mi się śniło :)[/url]
Agata_Lebek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. The Road To Mandalay www.youtube.com/watch?v=cFzWTNTM_tY Supreme www.youtube.com/watch?v=w4e6aeYTRds
Dorota_Jabłońska Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 www.youtube.com/watch?v=Decpg_0x_Xo&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Grzegorz Turnau - Naprawdę Nie Dzieje Się Nic www.youtube.com/watch?v=3L3B8eDRS78 Pianista i ja www.youtube.com/watch?v=Tc3Pv5qF5Os Czas błękitu www.youtube.com/watch?v=L4PRCy_cf6o Na młodość www.youtube.com/watch?v=_FGGHpooOnk Bombonierka :)) www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg
Agata_Lebek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Dla przypomnienia moja ulubiona z filmu "Bandyta" Michał Lorenc - Taniec Eleny www.youtube.com/watch?v=vip6Pk3He6c koniecznie Requiem for a dream www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU i www.youtube.com/watch?v=GEvHX3pHNbs
Dorota_Jabłońska Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Requiem for a dream słucham w tej wersji: www.youtube.com/watch?v=3i6FCgCFEeQ&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja słucham we wszystkich wersjach, sporo tego ;) Rzeczywiście ta powyżej chyba najlepsza :))
Agata_Lebek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Był już Zbyszek i Michał Czas na Wojtka ;) www.youtube.com/watch?v=83dCJFn4w7g i Ennio Morricone www.youtube.com/watch?v=ez9jwY6kBLE
Dorota_Jabłońska Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie zagrałaś :) Pozwól, że skromnie się dołączę: www.youtube.com/watch?v=dHyR4ZzA2R0&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie zagrałaś :) Pozwól, że skromnie się dołączę: www.youtube.com/watch?v=dHyR4ZzA2R0&feature=related :) Andre Rieu - Shostakovich' Second Waltz www.youtube.com/watch?v=LX1fiE0U1qA Wojciech Kilar - '' Ziemia obiecana - walc'' www.youtube.com/watch?v=Ekry41aXjpw www.youtube.com/watch?v=9E-yYkVQmg8
Dorota_Jabłońska Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie zagrałaś :) Pozwól, że skromnie się dołączę: www.youtube.com/watch?v=dHyR4ZzA2R0&feature=related :) [color=#FF0000]Andre Rieu - Shostakovich' Second Waltz www.youtube.com/watch?v=LX1fiE0U1qA[/color] Wojciech Kilar - '' Ziemia obiecana - walc'' www.youtube.com/watch?v=Ekry41aXjpw www.youtube.com/watch?v=9E-yYkVQmg8 ta odsłona Andre wywołała tęsknotę za Frankfurtem :)) Dziękuję Agatku za przypomnienie o tym, że życie bywa piękne :))
Dorota_Jabłońska Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 aby już tak całkiem było mi dobrze - jeszcze to: ;))) www.youtube.com/watch?v=PXEmYzq8BgY&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Uwaga na bom - zwrot ;) Moja ulubienica Dido - Sand In My Shoes www.youtube.com/watch?v=u-JqH8tQGMU Don't think of me - Dido (!) ;) www.youtube.com/watch?v=0T0Gpy7nHiM I'm No Angel ;)) www.youtube.com/watch?v=-Xhka1PQvqE Dido - Us 2 Little Gods ;)) www.youtube.com/watch?v=HUZQHfaLvls
Dorota_Jabłońska Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 teraz jeszcze to :) jeszcze raz... www.youtube.com/watch?v=LvcRQRo4gr4&feature=related
Rekomendowane odpowiedzi