Marek Konarski Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 zostawiłeś niedopitą herbatę swój zapach w łazience a najbardziej mnie przy oknie To bardziej wyrazisty fragment, resztę zapomina się już w trakcie czytania...
Leokadia_Koryncka Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tiaaa, zarosty mają cudowną moc zarastania... Dziękuję za ciepło o wierszu:)) Miłego - Jolasiu!
Waldemar Kubas Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywa i tak. Dzięki za poczytanie, i ten mały okruszek:) Pozdrawiam - Leo.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... przestałam wiedzieć jak się nazywam:) Muszę podjąć męską decyzję! I podjęłam... Miłego... Leo.
Waldemar Kubas Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie warto lecieć jak ćma do lampy za czyimś, z tego wynika...:)) Dzięki za podreperowanie mojego przekonania, i za absolutnie udane ! :))))) Leo.
Jolanta_S. Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tiaaa, zarosty mają cudowną moc zarastania... Dziękuję za ciepło o wierszu:)) Miłego - Jolasiu! ostatnio dostałam prezent (od tak z wakacji, od koleżanki) mój Pan pyta ile kosztowało to cudo mówię - dostałam w prezencie od koleżanki a On - a ta koleżanka ma wąsy... - wąsy nie, ale ma brodę - no brodę to ma każdy... - nie każdemu zarasta... serdecznie - Jola.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tiaaa, zarosty mają cudowną moc zarastania... Dziękuję za ciepło o wierszu:)) Miłego - Jolasiu! ostatnio dostałam prezent (od tak z wakacji, od koleżanki) mój Pan pyta ile kosztowało to cudo mówię - dostałam w prezencie od koleżanki a On - a ta koleżanka ma wąsy... - wąsy nie, ale ma brodę - no brodę to ma każdy... - nie każdemu zarasta... serdecznie - Jola. o, i taką konwersację powinnam przeprowadzić z... wakacje trwają, ino prezentu nie widać...:) dzięki za uśmiech:))) cieplutko - Leo.
Eunicee Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Świetna puenta! W ogóle wiersz świetny:) pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie dziękuję za poczytanie i opinię:) Pozdrawiam, Eunicee - cieplutko, niedzielnie. Leo.
Waldemar Kubas Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie warto lecieć jak ćma do lampy za czyimś, z tego wynika...:)) Dzięki za podreperowanie mojego przekonania, i za absolutnie udane ! :))))) Leo. Miło mi, że trochę podreperowałem :) Dzięki za dzięki… Dobrego dnia, W. Miłego wieczoru:)) Serdecznie - Leo.
Waldemar Kubas Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przez strach burzowy, znów nie widzę jego urody. Przyjaznego dnia - Leo.
Waldemar Kubas Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że mi wszystko jedno, jeśli idzie o "jego". Słoneczko i owszem, niech cieszy ludzkie oczy i grzeje zmarznięte serca. Serdecznie - Leo.
cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 a najbardziej mnie przy oknie a najbardziej mnie - w/w-y się podoba :) Bardzo dobry , apetyczny mniam ;-) cały wiersz .
Leokadia_Koryncka Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w/w-y, to by było zbyt proste:) Dzięki za podobanie całego:)) pozdrawiam, Leo.
Waldemar Kubas Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Rekomendowane odpowiedzi