Lübow Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 kiedy cię piję prawie duszkiem chwilą złapany w środku myśli czasami jestem nieomylny a czasem ciekło krystaliczny małą łyżeczką dużych znaczeń skarmiłem słowem puste kartki chciałem być niemo niewidzialny i potajemnie siebie wyśnić kiedy już miałem jak na dłoni stygmaty wiary i miłości kaktus mi wyrósł na balkonie podstępnie innym niewidoczny
Judyt Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 poczytałam zaskakująco a jednak przemyślany J. serdecznie
Anna_Para Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Lubow: Jest dobrze, ciekawa parafraza wobec frazeologizmu: "Tu mi kaktus wyrośnie";) Troszkę mi brakuje rymu w drugiej zwrotce. Właściwie - bardzo brakuje. Powarsztatuj na niej. Cieplutko, Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Cha cha można dodać/ A jednak /, albo / A nie mówiłem / czasami coś co niemożliwe, zdarza się jednak ,,,,pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 na balkonie to jeszcze nie problem :) fajny... serdecznie - Jola.
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 kiedy cię piję prawie duszkiem to bardzo do mnie przemawia, tak właśnie trzeba- niby duszkiem, ale delektując się... :) podoba się :) pozdrawiam
Anna_Myszkin Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udany cały, a najbardziej podoba mi się "mała łyżeczka dużych znaczeń" - świetne. Pozdrawiam :)
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 kaktus na balkonie... troszkę taki sztuczny pejzażyk. ale całkiem całkiem pisanie. pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak tak dalej pójdzie to zostanę Twoją stałą czytelniczką. Pierwszy(wiersz) - dobry. Drugi - dobry. Mam nadzieję zastać trzeci (jak wrócę z urlopu) bardzo dobry ;))
Rekomendowane odpowiedzi