Anna_Para Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Widzisz, Krysiu, nakreślisz kilka słów, i potrafisz mnie przekonać. Bo jest skromna prawda w tym, co piszesz. Dzięki, cieplutko, Para:)
teresa943 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, zostawiłeś tchnienie pachnące sosnowym lasem dziękuję :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "skromna prawda" o ... zwyczajnym ludzkim życiu :) to ja dziękuję, że wiernie mnie czytasz i komentujesz :) Jeśli dziś Twoje imieniny, to życzę z całego serca WSZYSTKIEGO CO ZWIE SIĘ SZCZĘŚCIEM :)))))))))))))))))))) + buziaki! Krysia
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 jak go na cząstki rozebrać : za dużo "tanich" słówek ... jak w całości : wszystko trzyma się kupy ;-) jak spojrzeć autora : nic się nie zmienia - cały Twój :-) P.S. : nie odmawiaj ! Nigdy :-)
marek_cz. Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Krysiu, bywa, że muza sama nie pozwala, by jej odmawiać... :))) To dopiero Muza, najprawdziwsza. Bardzo ukołysany, marek. Pozdrawiam ciepło. :)
teresa943 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "tanie słówka" najlepiej sprawdzają się w życiu :) kiedy "straci głowę" nie będzie rozbierał "na cząstki"...pójdzie na całość ;-) i jak odmówić? Nigdy!!! zostaje tylko oszaleć!!! dziękuję za "cały Twój" :)) serdecznie pozdrawiam Cezary - Krysia
teresa943 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie, "muza sama"...o, taka to na pewno kocha...do szleństwa! Dziękuję Marku. :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Krysiu, dawno u Ciebie nie byłam, ale jesteś wciąż tą samą liryczną, rozszeptaną, ciepłą i subtelną Krysią. Buziaczki, Grażyna.
Janusz_Ork Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Też bym tak chciał Tereso. Ale nie potrafię. Otarłem się więc o Twoje wersy (jak o talizman), bo inaczej nie można przejść obok Twego wiersza. Serdecznie. J. :-)
teresa943 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Grażynko! Jak miło znów Cię widzieć! Tak, szepczę, wciąż szepczę, co serce dyktuje... Dziękuję. :))) Cieplukie pozdrówki i buziaki :) Krysia
teresa943 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wiesz? Czuję to "otarcie"...bardzo miłe :) Dziękuję, Januszu. :))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia (teresa)
Rekomendowane odpowiedzi