Leokadia_Koryncka Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 pytasz mnie jak wyglądam nie tyję zasypiam coraz później starzeję się w ruchu dziewanny tak pięknie rosną w naszych donicach przecież karmione przeze mnie chcesz więcej dodam po to kobiecie mężczyzna aby wiedziała że nie maleje
Vica Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 i tak czasem bywa, dobry, smutny wiersz tylko tu jakiś mały zgrzytprzecież przyniesionych przeze mnie lub ja czegoś nie pojęłam pierwsze cztery wersy, bardzo bardzo pozdrawiam vica
krzysztof marek Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 czytałem i napisałem na W. ciekawy wiersz na tematy rozległe ;) pozdrawiam serdecznie.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Vica, te donice są nasze, ale zawsze wszystko Jego! Chciałam ananaskowi uzmysłowić chociaż w wierszu:) Piękne dzięki za poczytanie i miłe słowo. Serdecznie... Leo
Leokadia_Koryncka Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczne za pobyt i tu - Krzysiu. Pozdrawiam... Leo.
M._Krzywak Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 "Twoje"-"Twoje" razy dwa mi nie za bardzo podchodzi, ale jak wspominałem w warsztacie - wiersz w porządku! Pozdrawiam.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciachnęłam jedno "Twoje", niechaj będzie w porządeczku. Dziękuję za pokuszenie!:) Serdecznie... Leo.
Pan_Biały Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. finał bez ikry, ale przeczytałem w całości pozdrawiam r
Leokadia_Koryncka Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. finał bez ikry, ale przeczytałem w całości pozdrawiam r Na pewno - nie tyję. Dziękuję za monokl:) Że bez ikry? no, nie jestem pewna. Jeszcze raz za czytanie i uwagi. Serdecznie... Leo.
Anna_Myszkin Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Bez zmian: tam się podobał i tu się podoba :) Pozdrawiam :)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno, dzięki za podobanie x dwa:) Serdecznie... Leo.
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 tylko jeden wers zasługuje na wywalenie - ostatni . Naprawdę . Ale ...Twój jest ten kawałek podłogi ... :-)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mój, co nie znaczy, że nikt inny nie może po niej dreptać...:) Od początku mi ta końcówka nie grała, zatem masz rację. Dziękuję za poczytanie... sugestię... Pozdrawiam - Leo.
cezary_dacyszyn Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 no i chyba bez zarzutu :-)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oby - cezary:) Dziękuję raz jeszcze.... Pozdrawiam... Leo.
Rekomendowane odpowiedzi