Anna_Para Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 nigdy się tobą nie bawiłam kochałam zawsze tak jak żyłam zwyczajnie i niezwykle wściekle trochę jak w niebie trochę w piekle Ofelia Julia Beatrycze jak żona Lota i jak Nike zachłannie czule jak kobieta Jak Stabat Mater i jak Pieta nigdy się tobą nie bawiłam byłam przez ciebie w tobie byłam byłam aż... miód i piołun piłam i cykutę naszej miłości
Anna_Para Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Nowa wersja starego wiersza.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Dobre, śpiewające, tylko "aż" na " bo" mi się śpiewa. ;) Pozdrawiam Anno Krzysiek
Anna_Para Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 K. K. - No a piosenki dziś nie dostałam! ;)))) Dzięki, Krzysztofie! Bardzo mi miło! Zobaczę to "aż". Cieplutko, Para:) Ps. Zostawię "aż", ponieważ chodzi mi o to, że "aż tak". Dzięki, K. K.
Joanna_Janina Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Ładne przejście przez wiersz. Czułam jakby ktoś specjalnie dla mnie utorował ścieżkę ;) Pozdrawiam Janina
Anna_Para Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Janino: Bardzo mi miło. To najcieplejszy komplement dla autora. Serdeczności. Jasne, że dla Ciebie. Pozdrawiam, Anna :)
krzysztof marek Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 przekonywujące wyznanie wydobywa się z wiersza Aniu. przekonywujące bo takie po prostu "swoje", takie bardzo zrozumiałe, prosto wyrażone hm. zamyśliłem się i poprzestanę na myślach... :) pozdrawiam już powakacyjnie :)))
Anna_Para Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Krzysiu, jak mi miło. Powracasz z dobrym słowem. Cieszę się, że wróciłeś. Ale przecie i tak spoglądałeś tu czasem z urlopu;) Dziękuję serdecznie za opinię. Cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Bardzo ładny wiersz. Kobiecy, prawdomówny, gładki jak pupa noworodka. Nie potrafię tak ładnie:( serdecznie... Aniu.
Anna_Para Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Leokadio!!! Nauczysz się!!! :) Dzięki tymczasem za recenzję i czas, poświęcony moim wierszykom. Cieplutko, Para:)
marek_cz. Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 miłość potrzebuje różnych smaków, żeby dorosła :) podoba się, że aż, aż... :))) pozdrawiam serdecznie marek
Anna_Para Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Marku cz: Bardzo dziękuję, że aż, aż :) Serdeczności, cieplutko pozdrawiam, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 cha! nie mogę poprzestać na "cha", to dodam drugie: cha! czy mi się podoba wiersz? podoba! Wzorze Mój Liryczny! buziak, Para!
Anna_Para Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Taro: Bardzo lirycznie się kłaniam, kapeluszem do ziemi. A wiersz znałaś, tylko "brzydszy", sprzed roku. Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi