Jolanta_S. Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 paskudne obelgi kłamstwa chamstwo czy głupota panienek krzyczę do nieba prosząc o wskazówki mam zamiar zrezygnować z udziału
Mateusz Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Jolanta S:Zapewne spotkał Cię zawód miłosny? A ten krzyk wywołuje w Tobie "dzikie furie" Nie bierz tak to sobie do serca."miłość nie jedno ma imię" Ona przychodzi, tak nagle i niespodziewanie? Choćbyś zamknęła nawet wszystkie drzwi i okna. Jest wszędzie, tylko dobrze się rozglądnij dookoła. Pozdr. b; J.S
Judyt Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 hmm..poczytałam, taki młodzieńczo-szaleńczy J. serdecznie
Fly Elika Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 czytałam, podzielam twoje zdanie pozdrawiam Cię Jolu serdecznie
Anna_Myszkin Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Ratunkiem ucieczka, tylko dokąd, skoro wokół same konkursy? ;) Pozdrawiam z bezkonkursowej dziś, (nie ma ludzi), sceny leśnej :)
Jolanta_S. Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawód ale nie miłosny, a polityczny - te wybory... Tango dzięki serdecznie, rozglądam się, a miłość piękna, czaruje wdziękiem... Milutko pozdrawiam - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak przecież jestem młoda i strasznie szalona. serdecznie pozdrawiam - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie, że myślisz podobnie jak ja :) dziękuję i serdecznie - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od pewnych spraw nie uciekniemy, dobrze, że można je wykrzyczeć. konkursy, wybory... kto bardziej przebiegły ten wygrywa, tak mi się, a konkurs na poezji na mnie czeka, liczę na ostatnie miejsce :))) serdecznie pozdrawiam - Jola.
Rekomendowane odpowiedzi