Messalin_Nagietka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 jak w temacie też je macie? MN
M._Krzywak Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 No. Zmieniam jutro pracę :) Yuppi!
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nom, cały czas je mam :D Nie wiem skąd ten zachwyt :D
M._Krzywak Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 To jest taki ironiczny zachwyt. Ewentualnie mogę plusy wstawiać po 15 zł na Zetce (to też żart, bo mnie jeszcze "poeci współcześni" zgłoszą :))))
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słabo się cenisz, ja biorę 50 złotych za jedno kliknięcie :D
Magda_Tara Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba się zgłoszą ;), szkoda, że nie jestem współczesna :((
Józef Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Widzę, ze tu sami pracujący nałogowo, nawet chwytający się prac dodatkowych;) (też mały żarcik). Cieszę się, że humorki dopisują:) ehh... wakacje to się miało w czasach szkolnych, kiedy to się było pięknym i młodym. Żeby wakacje mieć, trzeba się uczyć chcieć;)
mały_dzielny_toster Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 będę miała tydzień wolnego w sierpniu i będę zmieniać okna w mieszkaniu. jupi potnę się mydłem
Olesia Apropos Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 w końcu - po raz pierwszy od 4 lat - mam wakacje. trwają już dokładnie 2 godziny i 4 minuty. i już się nudzę... dawno się tak nie nudziłam:/
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 miło było poczytać MN
Magda_Tara Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. NAPISZ POWIEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!! "Śmierć czyha na Zbycha" !!!!!!!!!!!!! :* :*
Olesia Apropos Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. NAPISZ POWIEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!! "Śmierć czyha na Zbycha" !!!!!!!!!!!!! :* :* mogę pnapisać pracę magisterską 'jak alkohol wpływa na człowieka' buziak Traka;*
Agata_Lebek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. NAPISZ POWIEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!! "Śmierć czyha na Zbycha" !!!!!!!!!!!!! :* :* Na Zbycha już śmierć nie czyha Zbychu umarł ze śmicha :DDDD
Magda_Tara Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. NAPISZ POWIEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!! "Śmierć czyha na Zbycha" !!!!!!!!!!!!! :* :* mogę pnapisać pracę magisterską 'jak alkohol wpływa na człowieka' buziak Traka;* Traka nie Traka :))))))))))) ale draka! Łoleśka! na chłopaka czy na dziewczynkę ta praca przy alkoholu ???? bo to ZASADNICZA różnica jest! a jak na obuch - to dochtorska już! :* :*
Magda_Tara Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. NAPISZ POWIEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!! "Śmierć czyha na Zbycha" !!!!!!!!!!!!! :* :* Na Zbycha już śmierć nie czyha Zbychu umarł ze śmicha :DDDD :)))))))) Agaś!!!!!!! sie nie rimuje i rymt gubi - nie poganiaj mnie! chiba: "Zbychu umarł ze śmichu"!!!!!!! - ja w poetkę się przepoczwarzam to już wiem! ;P :)))))))))))))))
Agata_Lebek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na Zbycha już śmierć nie czyha Zbychu umarł ze śmicha :DDDD :)))))))) Agaś!!!!!!! sie nie rimuje i rymt gubi - nie poganiaj mnie! chiba: "Zbychu umarł ze śmichu"!!!!!!! - ja w poetkę się przepoczwarzam to już wiem! ;P :))))))))))))))) Wiesz, że ja w rimach jestem jeszcze słaba, doceń młodą zdolną połetkę. Nie zaszczuwaj mnie !!! Idę na rower, jak wrócę to dam Ci popalić :DDD
Magda_Tara Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))) Agaś!!!!!!! sie nie rimuje i rymt gubi - nie poganiaj mnie! chiba: "Zbychu umarł ze śmichu"!!!!!!! - ja w poetkę się przepoczwarzam to już wiem! ;P :))))))))))))))) Wiesz, że ja w rimach jestem jeszcze słaba, doceń młodą zdolną połetkę. Nie zaszczuwaj mnie !!! Idę na rower, jak wrócę to dam Ci popalić :DDD :) ja Cię nie zaszcz...wam! nie wyrażaj się, bo Cię zgłosze!!! :D:D:D Ty na gg lepiej zajrzyj! ja Cię KOcham i otoczenie Twe! a Ty śpisz poniekąd! che che! :)))))))))))
Magda_Tara Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Mess....temat zboczył do lasów suwalskich, w lipcu go poszukam :* jadem na ryby grzyby i lwyba, jak jaki się nawinie :* buziak serdeczny dla Ciebie! ODPOCZYWAJ przez te dwa miechy! :D
Rekomendowane odpowiedzi