Pan_Biały Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 akcja izraelskich komandosów w Entebe była głośniejsza niż koncert U2 w Sarajewie a gdy waliły się wieże oglądalność przebiła rozdanie Oskarów i niedzielną mszę spod Bazyliki św. Piotra jechałem wtedy pociągiem i zaglądałem w dekolt pani z naprzeciwka jak ona starannie się broniła do czasu aż w przedziale zostaliśmy sami wtedy powiedziała – ręce do góry nie protestowałem przecież dobrze mnie wychowali
Anna_Myszkin Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 No co? Dobry jest po prostu. Jest i refleksja, i żart. Wszystko gra, nic nie buczy ;) Podrawiam.
krzysztof marek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 terror "pociągowy" ;) dobre. pozdrawiam Rafale.
Pan_Biały Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak gra i trąbi to najważniejsze;)) dziękuję r
Pan_Biały Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak dobre to dobrze;)) dziękuję Krzychu:)
Magda_Tara Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 jak Maleńczuk z konduktorką a serio? jeden z lepszych twoich brawo! R :))
Rekomendowane odpowiedzi