Vica Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 wino truskawkowe pisze nam teksty strawberry fields na trzech strunach chwile spóźnieni uciekliśmy z kolejki oddychamy bez obaw o zbawienie eden kreśląc na płótnach i piachu unosimy się nad ziemią upojeni grzechem sztuka i miłość to wielka ściema spijamy co dzień z warg najsłodsze z kłamstw jutro zaplątane w pajęczynę nad drzwiami a później nawróci nas powiew jesieni
bruno seping Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 jakoś tak mało oryginalnie tym razem. i mam juz przesyt truskawek... pzdr:)
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 upojeni Grzechem - i wszystko jasne! ( wyjaśnienie - imiona własne piszemy z dużej litery ) :)))))) Pozdrawiam serdecznie, mając nadzieję, że odlot nie jest za wysoko.Albowiem, możliwości mojej, strudzonej nadążaniem za wami, empatii, są na wyczerpaniu.
Pan_Biały Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 wyszło sloganowo Beatlesi i Armstrong tym razem nie wskrzesili iskry pisz a ja będę czytał pozdrawiam r
Marek Konarski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 najsłodsze z kłamstw jutro zaplątane w pajęczynę nad drzwiami a później nawróci nas powiew jesieni Niezły fragment, reszta poetycko dosyć "nieopierzona" - sympatycznie naiwna ale i nieporadna.
Vica Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 truskawki i procenty za mocno podziałały:P no coż moze nastepnym razem, dziękuję wam za wstąpienie i komentarze, pozdrawiam:) klaudia
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Klaudio ! A mnie się podoba . Nie tylko Twoje imię ;-) Wiersz też - wyżej niż poprzednio :-) Dwa pierwsze wersy są świetne . I dwa ostatnie . Ale nie wiem czy prawdę piszę - Żywiec mną kołysze ;-)
Vica Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 aaa Żywiec i wszystko jasne;P bardzo się cieszę, dzięki Cezary:) pozdrawiam klaudia
Rekomendowane odpowiedzi