Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 piszesz pozdrawiam myślę ile życia zabiera pisanie tego słowa piszesz już nie czekam nie czytam twoich listów jeszcze mniej zostaje napisz krócej napisz kocham zostanie więcej 1
krzysztof marek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 mądry wiersz. pozdrawiam.
Joanna_Janina Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zostanie więcej życia, gdy ukochana osoba napisze w liście mniej? Nie do końca się z tym zgadzam. Każdy wyraz od kochanej osoby, która jest gdzieś daleko jest bardzo cenny i nie można, żałować tego, że się zmarnowało na jego przeczytanie cząstkę życia. To takie moje refleksje co do tego wiersza. Pozdrawiam serdecznie :) Janina
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Bez zbędnych wygibasów - dobrze się czyta. W to "pozdrawiam" często wplecione jest "kocham", tylko trzeba treść sobie wypleść. Pozdrawiam tak zwyczajnie ;)
Anna_Para Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ładny pomysł Stefanie;) Popraw literówkę (ś). Pozdrawiam; Para :))))
Pancolek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Coś słabsza forma nadeszła, Panie Stefanie. Proszę się bardziej postarać
wanesa_ciska Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 pozdrawiam ..tak lekko rzucone nie pozostawia cienia nadziei ,za to kocham usłyszec to zobowiązuje na ciąg dalszy ,,,,pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie czytasz moich listów a piszesz wciąż do mnie dużo dużo tych słów wymagasz więcej - nie nie napiszę kocham i tak nie przeczytasz czekam wysyłaj kolejny wiersz serdecznie pozdrawiam - Jola.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie czytasz moich listów a piszesz wciąż do mnie dużo dużo tych słów wymagasz więcej - nie nie napiszę kocham i tak nie przeczytasz czekam wysyłaj kolejny wiersz serdecznie pozdrawiam - Jola. Wysłałem email czytaj czekam
Jolanta_S. Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie czytasz moich listów a piszesz wciąż do mnie dużo dużo tych słów wymagasz więcej - nie nie napiszę kocham i tak nie przeczytasz czekam wysyłaj kolejny wiersz serdecznie pozdrawiam - Jola. Wysłałem email czytaj czekam Stefanie mail nie dotarł :((
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Podaj prywatny.
Jolanta_S. Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dostałam, czytałam, muszę przemyśleć, odpiszę późnym wieczorem, serdecznie - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 dostałam, czytałam, muszę przemyśleć, odpiszę późnym wieczorem, serdecznie - Jola.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O.K.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Krzysztofie, pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Stefan...? Serdecznie pozdrawiam - Jola.
Rekomendowane odpowiedzi