Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Przepraszam, że się wtrącam ale ...

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, że się wtrącam, ale obserwując tutaj Wszystkich i wszystko, nurtuje mnie jeden problem, a mianowicie:

KOGO KOMENTARZE NALEŻY BRAĆ NA POWAŻNIE I CAŁKIEM SERIO, mając pewność że owa osoba nie kpi ani nie robi sobie z autora żartów.

... bo
H. Lecter jest kopany przez Tango, Jadwiga ma omamy wzrokowo-komputerowe widząc w Krzywaku Antona, Bea2 jest uznawana za faceta, Rakoski ma pisać dobrze, a mówią że pisze źle, Rewiński obniżył lot tego lata, Marianna ja też nie Święta ... nie wspomnę o ekscentrycznym Magnetowidzie, wojowniczej dzie wuszce i zgorzkniałym Sfinksie. Basi zarzucano kiedyś potrójne nicki, a fisia też jest mocno zakręcona, nie wpominając afery "koszowej", która do tej pory nie ma finału.

... zatem pytam, kto jest bez winy ...

?

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

nadwaga Pani komentarzy nie zmienia postaci leniwca! nie bagatelizować mi tu ewolucji, ani panspermii!
Proszę mi tu nie imputować ani nadwagi, ani pozycji a zwłaszcza spermii, proszę pana.

to taka supozycja dotycząca amputacji odwagi. czy w gimnazjum nie uczą grzeczności wobec starszych i straszniejszych? hę?

Proszę mi tu nie imputować ani nadwagi, ani pozycji a zwłaszcza spermii, proszę pana.

to taka supozycja dotycząca amputacji odwagi. czy w gimnazjum nie uczą grzeczności wobec starszych i straszniejszych? hę?

Czy to dla odmiany jakieś pomówienia dotyczące braku wykształcenia?. Ja, proszę pana, posiadam w swoim Internecie dostęp do wszystkich artykułów Wikipedii, jakie napisano od chwili jej powstania.

Czy to dla odmiany jakieś pomówienia dotyczące braku wykształcenia?. Ja, proszę pana, posiadam w swoim Internecie dostęp do wszystkich artykułów Wikipedii, jakie napisano od chwili jej powstania.

ja mam wszystkie tomy wikipedii w domu i proszę mi tu nie tu nie tymbardziej ani w ten deseń!

Niegramatyczna odpowiedź, panie Lecter. Aż się prosi, zeby wzorem pana Dziewuszki przybrać postać Kwiatu Lotusa i odesłać Pana do szkolnej ławki.

Nie przejdzie ze względu na gabaryty, kolanami zatykam sobie uszy...
Jeżeli gramatyka się na mnie dąsa, tym gorzej dla gramatyki. Pan Dziewuch, to kwiat eksportowy...lot do usa...ja jestem badylkiem na rynki krajowe ;)