klubo Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 zamknąć księgę z niedokończonym rozdziałem ku pamięci wspominając za czas jakiś znicz zapalę zmienię kwiaty i po chwili wrócę bo doznania całkiem świeże odrodzone siły w pąkach dają wiarę i nadzieję że wciąż żyję nie umarłam
Marek Konarski Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 bo doznania całkiem świeże odrodzone siły w pąkach dają wiarę i nadzieję że wciąż żyję nie umarłam Całkiem świeże doznania dają raczej pewność życia, niż wiarę i nadzieję ;) Wiersz zapewne ważny dla autora ale bardzo kiepski, banalny do bólu.
klubo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 niestety u mnie ostatnio banalnie się zrobiło- :)czyżbym była zakochana:))pozdrawiam
bruno seping Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 no jest trochę banalnie, ale skoro się zakochałaś, to nie powiem złego słowa. miłość ci wszystko wybaczy:) pzdr:)
teresa943 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 poezja ma to do siebie, że jeśli płynie prosto z serca, to dla niej nic nie jest banalne - po prostu miłość ma swoje przywileje a zrozumie to tylko ten, kto kocha :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Nata_Kruk Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Klubo... bez urazy, czasem zamieszam w "garnuszku innych"... treść choć krótka, za dużo mi jej było... pozwoliłam sobie na malutkie cięcia. Ogólnie wiersz nie powalił mnie na kolana, ale wyczuwam rozterkę podmiotu oraz, mimo wszystko, optymizm w końcówce. potrzebuję sił by... zamknąć księgę z niedokończonym rozdziałem wspominając czas zapalę znicz zmienię kwiaty i po chwili wrócę doznania całkiem świeże odrodzone siły w pąkach dają wiarę i nadzieję że wciąż żyję nie umarłam Serdecznie pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi