Anna_Para Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko, Para:)
marek_cz. Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Anno i znów jestem pod wrażeniem, piszesz przepięknie. Świetnie się czyta, jest perfekcyjny w formie i treści. Pozdrawiam, marek.
Magda_Tara Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 nie umiem tak niestety, a chciałabym :)) tak płakać, tak wołać serdeczności ;))
Anna_Para Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Marku: Dzięki za uznanie dla warsztatu. Bardzo mi schlebiają takie komenty. Cieplutko dziękuję, Para:)
Anna_Para Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tarko: Umisz, umisz! Serdeczności i ciepłości! A mnie biednej - same ości:) Dzięki kochana moja, Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ślicznie i tak romantycznie. Zanucę dla Ciebie piosenkę stęsknioną co serce płomieniem rozpala do Ciebie marzeniem płynę jak gondolą na ile tęsknota pozwala. I jeszcze bym Tobie tak dużo chciał dać i do snu Cię tulić wieczorem Już późno się robi i pora iść spać a rankiem się obudź z humorem. Serdeczności:)
Pan_Biały Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Aniu pierwszy wers to majstersztyk przeklnę sobie - zajebisty a cały wiersz to poezja, nie moja bo tak nie potrafię, ale Twoja - dobra podoba się jak cholera pozdrawiam r
HAYQ Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Pięknie Aniu - chciałem coś wierszowanego odpisać, ale do Twojego wiersza trzeba by trochę posiedzieć, co by jakie byleco nie wyszło. Piękny wiersz, pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Bolesławie: zaśpiewaj piosenkę o pewnej tęsknocie co ranna w serduszko po chwili rozwiesi firanki nadziei na płocie i cicho słonecznie zakwili opowiedz o czasie co nie chciał się zmienić w truskawki na bitej śmietanie poturlał leniwie perełki nadziei jak krople cnych cieni na ścianie Dzięki za wierszyk, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Rafale: Dzięki! Jak cholera - to wystarczająco pięknie! :))) Bardzo mi bardzo! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 HAYQ - miło wrócić na portal po tak łaskawe recenzje! Nie musi być wierszem:) Ważne, że przeczytałeś i wyrażasz aprobatę! Dzięki serdeczne. Cieplutko, Para:)
Vica Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 jak nie lubię rymów, tak tu uwielbiam, Pani potrafi.. gratuluję i pozdrawiam klaudia
Anna_Para Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Pani Vico! Dzięki śliczne! Bardzo mi miło. Cieplutko, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 wiersze "made in" Anna Para to doskonała nauka. podpatruję czasem a przyznam że już dawno nic mi się nie rymnęło ;) widać za mało podpatruję... :) a u Ciebie zawsze twórczo i ładnie Aniu, tak jak tutaj. pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Krzyś! Dzięki serdeczne! Jak zwykle- niezawodny Czytelnik i Recenzent! Cieplutko, Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wieczorem gdy siadasz znużona gdy zmrużysz swe senne powieki wpadając w tęsknoty ramiona i w marzeń nurt wartkiej rzeki. Wezbrane tęsknoty wspomnienia Twych uczuć się myślą przelały czy on to w ogóle docenia czy tylko wspomnienia zostały. Perełki nadziei zebrałaś co koją uczucie tęsknoty realia przed sobą ujrzałaś znów nowej nabrałaś ochoty. Pozdrawiam Aniu:)
Konrad_O. Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "pustymi wargami" - wymuszone te wargi by nie było /ustami/ :( "znajome" w kolejnym wersie "znajomą", w dodatku zaraz pod sobą - nie dobrze. pierwszy wers ostatniej zwrotki - banał, banał, banał - kołacząca tęsknota?? :(:( dalej "okiennice" ????? "ci płaczę" ? - o co chodzi ????? (niezrozumiałe) pozdrawiam ciepło :)
teresa943 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Aniuuu! To jakby o mnie :)))). Tak tęsknić potrafię ale tak pięknie pisać nie umiem. Prawdziwie kobiecy wiersz (i do tego rymowany), takie lubię. Serdecznie i ciepło :))) Krysia
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Bolesławie:) oj nie ma już nowej tęsknoty tej starej wystarcza na wieki a po cóż nam nowe kłopoty już wolę smuteczki maleńkie położę je cieniem brązowym cieniutko na górne powieki już wolę maleńkie smuteczki sentyment cichutki, daleki Pozdrawiam cieplutko, i się uśmiecham!
Anna_Para Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 O? Konradzie. Dzięki. Zgadzam się z Tobą! Banał, banał, banał! I kicha na dodatek. Ale że niezrozumiałe???? O? Konrad?
Rekomendowane odpowiedzi