seweryna żuryńska Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 zapachniała dziś wiosna jesienią szary dzień, szare życie, ja szara strugi deszczu spłukują serc drgnienia czy to chłód może ja już tak stara jem truskawki i myślę: toć wiosna przecie bez i czeremcha pachniała każda chwila powinna być wzniosła wciągam dres no bo ja już tak stara tak by chciało się hen, w horyzonty by tęsknota w szaleństwa gdzieś gnała wydeptywać nieznane wciąż kąty deszczem tnie no i ja już tak stara wkompilować by siły w zamiary brać, co chętna natura dziś dała ale może za mało w nas wiary furda deszcz przecież ja nie tak stara p.s. też na Dzień Dziecka
Dorota_Jabłońska Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wyczarowałaś taki spleen z nutą nadziei na coś jeszcze... no i pachnący truskawkowo :) Pysznie! Pozdrawiam :)
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Pozostaje w zawieszeniu ze względu na dziwne, archaiczne formy, typu: * toć, * przecie, * furda. A przy tym, dla kontrastu (nie wiem czy dobrze), zestawione z nowymi wynalazkami, typu: "wkompilować". No i za bardzo, jak dla mnie, serdeczny. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Cudo, jam też już tk stary, ale jary, może kompatybilny, ahoj Seweryno.
Bea.2u Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 z truskawek na dres? w dresie na truskawki?? coś za mało wdzięku w tej piosence. trzeba dopracować. Pozdrawiam /b
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Bea dzisiaj surowa jakaś, może bez faceta?
Bea.2u Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakbym to już gdzieś słyszała... no dobra, jedziemy w dresie na truskawki :)
Rekomendowane odpowiedzi