6 kilo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Judytko, no leć, ale to taka przenośnia, a Jezus? był człowiekiem i jest Bogiem, ciężko to wszystko ujmować w kilku słowach, to życie i nasza wiara, Judytko, milutko ja Ciebie, jacek.
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak..wniosek: dbajmy o własne człowieczeństwo by sie przypodobać Bogu. Wszystko to i tak będzie rozliczone. Fajnie, że podejmujesz tematy szerokie jak rzeka Jacuś- wrażliwy duszku... (:J. wzajemności po wnętrzności!
6 kilo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 dziękuję Judysiu najmilsza, wszystkiego dobrego, jacek.
6 kilo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Marek Konarski, przemyślę sprawę, bardzo dziękuję, jacek.
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jacku, Jacku, gdzieżeś Ty bywał, gdzieżeś to widział...? Straszny, przygnębiający, trochę inny wiersz od poprzednich które od Ciebie czytałem. Mniej rozbuchany plastycznie, ale bardzo dobrze, zwłaszcza przy tym temacie - podoba mi się od tytułu po sam koniec, może tylko ostatni wers do przemyślenia czy potrzebny. Pozdrawiam serdecznie, Piotr
6 kilo Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Piotrze, szanuję Cię i zgodnie z Twoją sugestią usuwam ostatni wers, to nie moje przeżycia, te okropności przechodził mój najlepszy kolega z dzieciństwa, Krzysiu, już nie żyje, gdzie? w szpitalu tuż przy czeskiej granicy, dziękuję Piotrze i pozdrawiam, jacek.
Rekomendowane odpowiedzi