Judyt Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 czterysta schodów w cztery sekundy przeskoczyła w presidencie przy bufecie czarny sok z winogrona piła dalej w sklepie obok też sukienek kilka przymierzyła potem wsiadła w talerz myśli niezawodny tak się zagapiła, że w dno rzeki uderzyła pod prąd rzeki jak latawiec przemierzyła a na brzegu głowę swą na liściu ze zmęczenia ułożyła nastał wieczór przyszły mrówki pracowite i przeniosły jak się rano obudziła to bandarze jak bohater już nosiła (....)
andrejchc5 Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 bd ładnie podoba się jak zawsze ;]
Judyt Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za to zawsze- Andrzeju, nie przesadzajmy. Marny ze mnie pisarz- tak myślę przynajmniej, ale to ma służyć ku rysunkowi, dalej..jeszcze nie wymyśliłam JAK KTOŚ MA POMYSŁY NA DALSZE PRZYGODY to zapraszam po linijce do wpisywania(:, J. serdeczne dzięki stokrotne nocne gwiazdy (jak są)
marek_cz. Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 dla relaksu wybrała się na ryby i złowiła lina przyda się zawsze jest coś do przeciągnięcia :))) To moja propozycja na cd przygód kosmitki. Pozdrawiam, marek.
Judyt Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hi, no dziękuję bardzo Marku, koncepcja po malutku będzie się rozrastać narazie kosmitka jest w wydaniu baardzo początkowym. Chyba scenariusz o niej będzie i tak nie mój, moja wersjja jest tak jak powyżej. A za wersik o relaksie jak to w sobotę- Serdecznie dziękuję i cieplutko - fajnie tak wyglądała nad tą rzeczką przez którą przepływała na ptasiej nodze(: (będę poddawać jeszcze pomysły- i ten dodany również). Dobrego dnia!
Smutek_Jan Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Judyt mnie się podoba nawet bardzo, wrócę poczytać, podumać jutro dziś jestem padnięty. serdecznie
Judyt Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Janku, cieszę się że jesteś- zawitałeś ja też tak z biegu więc podziękuje ogromnie jedynie no i dziękuję że poczytałeś pomimo-odpocznij. J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi