Zbyszek_Dwa Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 znów chciałem park uczesać wyrąbać zniszczone drzewa by światło poczuło miękkość znacząc kierunek drogi wybacz że jeszcze daleko że wciąż wspominam i tęsknie cicho to nie zwątpienie uwielbiam pokorną pewność lecz biegnąc potykam się na niej ech nic to wiesz przecież przylgnę do wszystkich błękitów
Judyt Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 lirycznie i romantycznie(: poczytałam , J. serdecznie
teresa943 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 przylgnę do wszystkich błękitów Ileż nadziei w tym zakończeniu! Mimo "potykania się", które opóźnia, Peel wierzy, że wszystko pokona. Ileż cichej tęsknoty i miłości w słowach! Wybrance, tak kochanej, tylko pozazdrościć. :):) Wzruszający liryczny wiersz, Zbyszku. Bardzo się podoba. :)))) Serdecznie i cieplutko pozdrawiam - Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Dziękuję Judyt za liryczność poczytania :) Serdecznie :))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Peel wierzy w błękity - to trwałość a przeciwności są wpisane w życie jest wtedy smakowiciej cieszyć się z sukcesu. Serdecznie dziękuję Krysiu serdecznie pozdrawiam :))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Witaj Jagoda:) Dzięki za podobanie i pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 przylgnę do wszystkich błękitów ... - jako że wiersz błękitny , ja też i do niego przylgnę ...
Zbyszek_Dwa Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dziękuję Cezary za radosny odbiór Przepraszam za tak wielkie opóźnienie brak czasu, ogromny brak. Serdecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi