Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 podoba mi się zwielokrotnienie przymiotników. dzięki nim jest tak wyraziście że ojej :) hm a może na początku ostatniej strofki zamiast "zamknij" - "zanurz"...? ale to tylko leciutka sugestia. pozdrawiam Aniu :)
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Krzysiu: Dzięki, pięknie mnie komentujesz! "Zamknij ...w bezbrzeżnych"... mam kontrast. Wolałabym tak zostawić! Cieplutko, wdzięczna za czytanie i dobre słowo Para:)
krzysztof marek Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak :) a mi się tytuł tak jakoś zagrał z tym zanurzeniem ;) ładny wiersz Aniu. pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Dzięki serdeczna jeszcze raz:) Krzyś!
Magda_Tara Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 jeeeeeeeej, ale rozfalowała się miłośnie we wspomnieniach, marzeniach :))))))))) jeeeeeeej i jak adekwatnie do moich (!) marzeń tak po Parowemu, z łezką w gardle buziak! Aniu.
Anna_Para Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 No, z łezką Taruniu! Wspomnienia i marzenia...dzięki śliczne, cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi