Judyt Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie wiem czy maślane? wydaje mi się, że są bardzo wyraźne w znaczeniach. Niemniej serdecznie i cieplutko dziękuję za sugestię (każda cenna), J.(:
Kikus Dzikus Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 myślę, że taki styl (do tego tematu) jak najbardziej pasuje zgadzam się i z tytułem i z treścią miło było poczytać :)
Judyt Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie również miło, że poczytałeś Kikus (:serdecznie J.
Adrian_Poraj Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Dla wierzących to prawda, a dla ateistów tylko frazes w tytule;(. Ładny wiersz Judytko. pozdr.
cezary_dacyszyn Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 temat istotny , pragnienie wskazane , ale chyba trochę szorstko w czytaniu ... jak dla mnie . Pozdrawiam :-)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Wiersz bardzo, bardzo zatrzymuje treścią i formą przekazu Pięknie przedstawiona prawda wszystko ma cel i a jednak mamy wybór. Serdecznie pozdrawiam Judyt :)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Ciekawy dobry wiersz, wzbudzający refleksję. Fakt że wszystko cel swój ma wciąż do przodu pędzi czas w codzienności człowiek gna tam gdzie jeszcze nie ma nas. Serdeczności:)
Fly Elika Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Dobry wiersz jest równy ciekawemu, podzielam myśl przewodnią, jak zwykle w tego typu zamiarom i nawet to obserwuje wokół, a to mimo że trudność zauważenia w odczuciu subiektywnym to szkoda , ale jak z dala nawet, to może wzrok i słuch ucieszyć. Pozdrawiam Judyt.
Judyt Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic nie wiadomo, nie pisałam jedynie dla wierzących. dziękuję Adrianie za ślad i czytanie J. serdecznie i cieplutko
Judyt Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm..no nic, nie poradzę.. inaczej tego nie potrafiłam przekazać, dziękuję serdecznie Cezary za wstąpienie J. serdecznie i cieplutko
Judyt Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mamy wybór otóż to- cenna uwaga, ta wolność jest nieopisana. Może następnym razem, dziękuję Zbyszku że zechciałeś poczytać i również bardzo serdecznie Cię J.
Judyt Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bolesławie cieszę się, że wstąpiłeś, zapamiętuję moich czytelników A może jesteśmy? tylko się do tego nie przyznajemy. Przecież już tu można.. J. serdeczności po same wnętrzności i dzięki za czytanie
Judyt Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo Fly za dobre słowo, pozytywny głos poparcia. Może właśnie dzięki tym obserwacjom, warto było o tym i owym(...) Może być zdala może być z bardzo bliska, jak kto woli. Dziękuję za Twoje czytanie i bycie, na pewno Bóg się ucieszył, że zostało to przeczytanie tyle razy, ja się tego nie spodziewałam ani trochę. J. serdecznie i cieplutko
kaja B. Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Tytuł - fatalny, reszta O.K., zaciera wrażenie zniechęcającego tytułu. Zdziwił mnie jeden z komentarzy, że temat nieciekawy. Bóg dle poety nieciekawy? Jestem nowa. To mój pierwszy komentarz, więc jestem trochę niezorientowana....
Judyt Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm...( to nic że nowa nieszkodzi) Fajnie, że jesteś- dziękuję za poczytanie. Wydaje mi się, że tytuł wprost- nie zacierający o co chodzi. A taki właśnie chciałam- dobitny i mówiący wprost. Mm..nie wiem- nie zauważyłam może? mm.. Może tak być- że nieciekawy- mnie to nie dziwi. Jeszcze się nadziwisz pomimo to. J. serdecznie dziękuję za Twoje pobycie pod tym i owym, zostanie już jak jest. Trudno. To są tylko fakty.
Rekomendowane odpowiedzi