teresa943 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 taniec cieni na ścianie współgrał z mową ciała w pantomimie prawdy bez podtekstów byłaś nadzwyczajnie zwyczajna *** zapamiętałam okruch marcepana ofiarowany gratis niby ukradkiem strofkami spojrzeń pisałeś pocałunki na wargach muzy rymowaliśmy dar tak po prostu ty mnie ja tobie
Magda_Tara Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 się chcę tylko uśmiechnąć wzruszona, ale że nie można tylko się uśmiechnąć to piszę, że chcę :*
Wilcza Jagoda Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki babski sieppodoba buziaki Krysiu
Anna_Para Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Krysiu! Zadziwiasz mnie! Co chwila wiersz, i co chwila dobry, ciepły, liryczny w charakterze, ten w dodatku budzi intymne wspomnienia! Rumnienię się!!! Ładne to Krysiu!. Para:)
Waldemar Talar Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo wysoki wiersz - pachnie piękną miłością . No i zakończenie - ty mnie ja tobie - pięknie to ujęłaś Krystyno . Wiersz miły i przytulny - ładnie się czyta od początku do końca . pozd. i życzę dobrego
krzysztof marek Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 przeliryczna rozmowa :) i ciekawie zestawione zapamiętania. byłaś nadzwyczajnie zwyczajna no właśnie! nie ma nic wartościowszego jak owa zwyczajność. pozdrawiam Krysiu.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 wezmę to sobie bez dwóch ostatnich wersów, bo...już tak mam, pomarudzić muszę Teresko, ale nie przejmuj się moją fanaberią. Pozdrawiam serdecznie :))
Pan_Biały Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twój styl jest wyraźny charakterystyczny to dobrze Krysiu, to bardzo dobrze:)byłaś nadzwyczajnie zwyczajna to jest świetny komplement przyjemnie się czytało pozdrawiam r
Eunicee Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Jesteś mistrzynią klimatu:) bardzo pięknie
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Madziu za wzruszony uśmiech i za to, że piszesz :):) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki babski sieppodoba buziaki Krysiu no wiesz, Jagódko, jam przecie baba :)) dziękuję :) serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wiesz Aniu, jak Ci pięknie z tym rumieńcem? :)))) A że wiersz liryczny? Ja chyba jestem "utkana" z liryki... dla niektórych do znudzenia, ale lubię pisać tak jak czuję ... Dziękuję. :):) Serdecznie i cieplutko - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo wysoki wiersz - pachnie piękną miłością . No i zakończenie - ty mnie ja tobie - pięknie to ujęłaś Krystyno . Wiersz miły i przytulny - ładnie się czyta od początku do końca . pozd. i życzę dobrego "pachnie piękną miłością" - pięknie mówisz, bo czujesz. Cóż warte życie bez wzajemnej miłości? A jednak tak rzadko ...zdarza się "ty mnie ja tobie"...tak po prostu. Dziękuję Waldemarze. :-) Serdecznie pozdrawiam i życzę wszyskiego, co dobre i piękne - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż to, Krzysiu! Dziękuję. :):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przeszkadza mi Twoje delikatne "marudzenie" :) masz prawo wybrać to, co "smakuje", więc zabieraj śmiało :) dziękuję Dorotko. :) pozdrawiam serdecznie - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twój styl jest wyraźny charakterystyczny to dobrze Krysiu, to bardzo dobrze:)byłaś nadzwyczajnie zwyczajna to jest świetny komplement przyjemnie się czytało pozdrawiam r no, nie wiem, czy styl, ale podobno ...rozpoznają i jest to nawet miłe :) cieszę się, że przyjemność sprawilo czytanie dziękuję Rafale :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojojoj, spąsowiałam :) dziękuję Eunicee :)) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Oxyvia Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Ładny, miły walczyk. Oczywiście przypomniał mi Tuwima, bo jakżeby inaczej?Czy pamiętasz, jak z tobą tańczyłem walca? Z panną, madonną, legendą tych lat! Czy pamiętasz, jak świat ruszył do tańca? [...] Twój jest bardziej kobiecy, oczywiście. :) Pozdrawiam.
Kikus Dzikus Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 wszyscy już wszystko napisali ja powiem jeszcze, że fajnie się tonie w Twoich tekstach pzdr:)
bruno seping Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 oj, krysia. gdyby to napisał ktokolwiek inny, to musiałbym pochwalic, ale przecież napisałaś to TY. Takim językiem to przecież na codzień mówisz, więc nie oszukuj, że to wiersz:P. nie jestem zachwycony, a przyzwyczaiłaś mnie do tego. czekam aż otworzysz mi znów duszę. pzdr:)
Rekomendowane odpowiedzi