anna_rebajn Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 a jeśli przestąpię linię brzegu i nic się nie stanie czy będę mógł wrócić po drugiej stronie tak samo woda układa się w odstępy czasu przeskakując zieleń ważka zawisa nad ołtarzem wody i nie śmie opaść niżej więc jak mam się nie bać który nie mam skrzydeł
Dorota_Karolina Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ślicznie. Tak lekko i tyle nadziei.Dodałam do ulubionych.Pozdrawiam.
Monika_Gromala Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Ten wiersz nadaje się do działu dla "zaawansowanych" Z uszanowaniem M.
Kikus Dzikus Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 to jest niesamowite! koniecznie do ulubionych!
Vica Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 miałam już nabazgrać pod poprzednim, a ten jest jeszcze lepszy słowa tak ważne, a zarazem tak lekkie .. jak ważka gratuluję i słonecznie pozdrawiam klaudia
Anna_Para Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Ładnie stylizujesz, pointa - zupełnie w biblijnym. Doskonały tekst. Pozdrawiam, Anno. Para:)
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Czy "przeżyłby" na Z nie mam pojęcia, ale dla mnie jest to poezja bezsprzecznie. Pozdrawiam
anna_rebajn Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ślicznie. Tak lekko i tyle nadziei.Dodałam do ulubionych.Pozdrawiam. Dziękuję Doroto, ale dopiero eksperymentuję z taką formą. Do miłego. anna
anna_rebajn Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obawiam się, że w zaawansowanych mogliby mnie pogonić ;-)), ale cieszę się, że wiersz się spodobał. pozdr. a.
anna_rebajn Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na orgu znajdziesz sporo naprawdę dobrych tekstów, ale oczywiście cieszę się, że będzie w ulubionych. a
anna_rebajn Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym razem udało mi się napisac coś krótszego, może dlatego tak do Ciebie przemówił. pozdr. a
anna_rebajn Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłaniam się nisko ;-)), ale stylizacji uczę się m.in od was. a
anna_rebajn Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I cieszę się, że widzisz w nim poezję, bo w końcu o to chodzi. :-) a.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Moja ulubiona forma lekko i czysto piekna poezja Aniu Pozdrawiam :)
Magda_Tara Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 jak przyczepiak do Zbyszka:Moja ulubiona forma lekko i czysto piekna poezja Aniu bardzo :)
Dorota_Karolina Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ślicznie. Tak lekko i tyle nadziei.Dodałam do ulubionych.Pozdrawiam. Dziękuję Doroto, ale dopiero eksperymentuję z taką formą. Do miłego. anna Eksperymant bardzo udany. Pozdrawiam raz jeszcze.
Pan_Biały Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 bardzo dobry wiersz o obawie i tęsknocie gratuluję Aniu:) pozdrawiam r
bruno seping Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 też chciałbym tak pisac, a nawet myślec tak nie potrafię:P bardzo fajny, pzdr:)
anna_rebajn Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie kłaniam się nisko :-)). anna
anna_rebajn Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zabieram Twoje "bardzo :-)" - jako myśl autorską .anna
Rekomendowane odpowiedzi