Anna_Para Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 tak się boję kochany że mi Ciebie ktoś ukradł że zamienił na inną albo zgubił w tramwaju że jak łobuz pijany Ciebie udał i cudak zjadł mnie sobie na zimno albo rzucił gdzieś w gaju że mnie przepił za whisky przegrał z kumplem w macao teraz cieszy się tanią zabawą że odszedłeś tak bliski jeszcze wczoraj o mało oddawałam Ci serce i ciało
stokrotki w rosole Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Po pachy. Serdecznie pozdrawiam, łucja.
Anna_Para Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Dzięki, Łucjo, cieszę się, że spodobała Ci się "Zabawa". Trochę to bez powagi, ale czasem piszę ot tak... dla warsztatu. Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 cudności takie zabawne. umisz, umisz, nawet na śmieszno :*
teresa943 Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 zagrywka dla zabawy, niby nic a Tobie się udała, Aniu :)))) serdeczności, Krysia :)
Anna_Para Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 Dzięki Krysiu Niezawodna. Cieplutko, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 ciekawy wiersz Aniu. on czy nie on...? często postrzegamy tak jak chcemy postrzegać a nie jak jest w rzeczywistości. pozdrawiam :)
Anna_Para Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Krzyś, na miłość...a o wierszyku ani słowa!!! No cóż, dzięki i za to! Powinieneś odpowiedzieć: "Nie ma za co" :))) Cieplutko i serdecznie, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi