ARTUR_GRABARA Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Na krańcu świata wołam spragniony, Imienia twego po kres mych sił, Co wodą poisz, powietrzem karmisz, żebym nie umarł, żebym wciąż żył. I wszystko gaśnie, blednie przy tobie, Nawet jaskrawe promienie dnia, Bo moja dusza wciąż jest przy tobie, A serce moje przy twoim trwa. I tak do końca pozostać musi, Chociaż nas życie przez trudy gna, Żebyśmy mogli jasno powiedzieć, Że ja to Ty, a Ty to ja.
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 nie przepadam za takimi laurkami ale zgrabnie i ładnie choć też oklepanie :-)
Marta R... Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Ja wolę laurki od tych wołań do nieba tych co się im tam śpieszy, lepiej już niech będą laurki pozdrawiam papatki zostawiam
Dorota_Jabłońska Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 banalik..... ale nie zrażaj się :)
Nessa Isilra Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Dla ukochanej jak najbardziej ;) na wiersz ciut za mało. dygam
Rekomendowane odpowiedzi