Sennikov Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 na poczekaniu pokrótce mogę ci opowiedzieć siebie w najciekawszych fragmentach i telegraficznym skrócie film akcji z kolorami cyfrowo nałożonymi później emisja punktualnie o nie wiadomo której będziesz siedzieć w pierwszym rzędzie w pokoju z jednym miejscem moim przy drzwiach rozdają darmowym popcorn i gazety gdyby ktoś przysypiał chociaż to się jeszcze nie zdarzyło pewnie dlatego że jesteś pierwszą która przyszła ale ludzie i tak przychodzą po to tylko żeby odejść do brak braków bez zapowiedzi i z końcem takim jak kartka czyli zapisanym mnóstwem białych słów
Fly Elika Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Nie myślałam, że tak szybko można z białymi słów odejść podoba mi się pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Dobry, zwłaszcza, że na poczekaniu i pokrótce:) Pozdrawiam, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 mogło być lepiej - jest nieźle ale kilka słabych fragmentów ( np. film sensacyjny ociekający seksem ) osłabia i to mocno . Do wzmocnienia :-)
Vica Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 zgadzam się z Cezarym, wyrzucić niepotrzebne i może być całkiem nawet bardzo nieźle:)) a i tak jest interesująco pozdrawiam, v
Sennikov Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Dzięki za komentarze, bardzo mi miło :) Sądziłem, że już wyrzuciłem wszystko co zbędne, no nie wiem pomyśle jeszcze. A z tym wersem to chodzi o przeformułowanie czy wyrzucenie, bo jeśli przeformułowanie to coś popróbuję, ale z wyrzuceniem bym się nie zgodził, chociażby ze względu na to, że jest w nim słowo film? :)
Pan_Biały Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "na poczekaniu, pokrótce" a serwujesz popcorn i gazety, jakieś zachwianie w czasie tu jest "do brak braków" nie rozumiem tego wersu, nawet w połączeniu z powyższym i poniższym jest z kosmosu tak sobie wyszło, jakaś historia jest, ale dopracować by się zdało podzieliłbym też na strofy, zlało się wszystko pisz dalej pozdrawiam r
Dorota_Jabłońska Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Wskazano już co niepotrzebne. Dodam skromnie, że interpunkcja również zbędna. Pozdrawiam :)
Sennikov Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "na poczekaniu, pokrótce" a serwujesz popcorn i gazety, jakieś zachwianie w czasie tu jest "do brak braków" nie rozumiem tego wersu, nawet w połączeniu z powyższym i poniższym jest z kosmosu tak sobie wyszło, jakaś historia jest, ale dopracować by się zdało podzieliłbym też na strofy, zlało się wszystko pisz dalej pozdrawiam r Gazety są kolorowe, do przeglądnięcia jak u fryzjera a popcorn opcjonalny gdyby kogoś jednak zainteresowało chociaż trochę ;P Brak braków to inaczej miejsce, w którym wszystko jest, może być też zwane Niebem :) Pomyśle nad podziałem, ale nie przepadam, w każdym razie dzięki za opinię :)
Sennikov Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faktycznie, nie wiem skąd mi się wzięła ta interpunkcja :)
Rekomendowane odpowiedzi