Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hiuhi, dobre!!!!
suindra Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 rozwaliło mnie świetne ;] pp. andrejch
Judyt Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Marlett zajrzałam, w niejednym z nas skład takowy i zdaje się dobrze, że nie potrafisz, ja też nie. Chyba nie mamy aż takiej mocy(: choć czasem chciałoby się J. serdecznie
Marlett Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hiuhi, dobre!!!! Wilcza Wielkie dzięki za wpis :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Suindra Dziękuję za słówko :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt Moc jest w tym, jak inni na nas patrzą :) Serdeczności Judytko:)
Judyt Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt Moc jest w tym, jak inni na nas patrzą :) Serdeczności Judytko:) też prawda(: cenna, chociaż znów... jeśli patrzą źle to i my wtedy jesteśmy nie bardzo? no..to do porozmyślania, J. wzajemnie
Magda_Tara Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 ojjj, chyba nie wierzę :D wyrosłaś jak sosna! super! buziak :)))))))))
adam sosna Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 wada do wady większe składy budujemy! :)
Marlett Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt Moc jest w tym, jak inni na nas patrzą :) Serdeczności Judytko:) też prawda(: cenna, chociaż znów... jeśli patrzą źle to i my wtedy jesteśmy nie bardzo? no..to do porozmyślania, J. wzajemnie Judytko Nie jesteśmy doskonali , więc lepiej dośpiewać; '' z moich wad jestem rad '' :)) Serdeczności.
Marlett Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu .... bo najlepiej rośnie się w lesie :)))) cmok .
Marlett Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. duży skład więcej wart Słońca :)
Marlett Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ Jesteś zawsze mile widziany. Dzięki za słowo. PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też prawda(: cenna, chociaż znów... jeśli patrzą źle to i my wtedy jesteśmy nie bardzo? no..to do porozmyślania, J. wzajemnie Judytko Nie jesteśmy doskonali , więc lepiej dośpiewać; '' z moich wad jestem rad '' :)) Serdeczności. Nie jesteśmy i bardzo dobrze że tak nie jest. Chociaż z tym patrzeniem, zatrzymałabym się bo czasem może w innych oczach być człowiek krzywym a w rezultacie jest prostym(: J.wzajemnie, to tak pogadałam
Rekomendowane odpowiedzi