HAYQ Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Świetnie wParowałaś (bardzo się cieszę zmianą decyzji) tym wierszem. Dawno tego nie robiłem, ale chyba Ci go zabiorę do ula :) Witam i pozdrawiam.
Almare Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))) pozdrawiam PS ale słonecznik pestek nie ma - prawda? :)))
Anna_Para Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Almare: Ależ oczywiście, że ma! 7 Wrz 2007 ... Pestki słonecznika mają dwa razy więcej żelaza od rodzynek (uznawanych za jedno z najbogatszych w naturze źródeł tego mikroelementu), ... Oto źródło prawie naukowe;) Pa! Poddaj się! Nie wygrasz! Ps.A żaby nie mówią ludzkim głosem:) Cmok;)))))
Anna_Para Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 HAYQ: Dzięki! Bardzo mi miło! Wróciłam, ... bo jestem niekonsekwentna;) Cieplutko, Para:)
HAYQ Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 jest takie zwierzę, które nie zmienia poglądów, ale jej akurat się nie dziwię ;)) I chwała Ci za niekonsekwencję. Zdrówka.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Z przyjemnością dopisuję się na listę pochwał :) Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dorotko: Dzięki cieplutkie, Para:)
Janusz_Ork Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 A to miła niespodzianka Aniu, wróciłaś i to z dobrym wierszem. Pozdrawiam serdecznie. Janusz
Anna_Para Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Januszu, dzięki za powitanie i dobre słowo. Miło, że zauważyłeś. Para:)
Anna_Para Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Mateuszu: Wybacz, nie odpowiedziałam Ci na czas. Dzięki serdeczne. Ależ umiesz! Zaiste:))) Cieplutko, Para!
Bolesław_Pączyński Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Wysączona z pierwszego tłoczenia myśl, dobra poezja, pozdrawiam majowo:)))
Anna_Para Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Bolesławie: Trafiasz w sedno! Cieszy mnie to, dziękuję. Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi