kasia.mała Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 już nie wrócimy nie ma sprawiedliwości tu nie będzie tam jest za to jeszcze więcej masek nie ma o co walczyć ważniejsza próżność i widowisko życie prawda i miłość jak najmniej nie płacz jak Syrenka stracisz zdrowie życie żyły wyprujesz za wartość honor to nie to co dawniej dziś kradzież jutro podsłuch pojutrze strach na uczciwą kobietę zwalą co chcą czyli wszystko radość z miłością tylko może coś zmienić warto było uwierzyć kiedy więc to nastąpi
kasia.mała Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dziękuję w imieniu Fly za nieuczciwego bana, oraz Judyt, 6kilo i Sfinksowi oraz Panu Białemu i innym uczciwym forumowiczom za miłe chwile. Pozdrawiam
Sfinks13 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 nie wiem kim jesteś ale dziękuję za miłe słowa i mam taką propozycję nie odchodz , nie poddawaj się tutaj wielu życzliwych, nie lubię takich scenariuszy jak pożegnanie lepiej się witać serdecznie 13
kasia.mała Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 dziękuję Sfinksie za dobre słowo, jednak powinnam bo trochę choruję, może dlatego, że słowo napisane i opublikowane jest dla mnie ważne i w nie równie jak uczucie bardzo się angażuję, a tu to nie pomaga nikomu i mnie też jednak, Ţaka nasza uroda psychiczna :)) pozdrawiam ciepło
kasia.mała Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dzięki wiewiórko pozdrowienia
kasia.mała Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dzięki wiewiórko pozdrowienia
6 kilo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Kasiu, zostań!!! czasami są sztormy, dokuczliwe i wymiotne, ale z czasem te złe emocję odchodzą, człowiek spojrzy na niegodziwców słonecznym spojrzenie, i trwamy dalej bo taki jest świat, nie odchodź, zostań, milutko, jacek.
kasia.mała Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no tak jak mówisz i robi się nieprzyjemnie, mimo wszystko obrażanie daje trochę tego dla siebie tego oczekiwanego spokoju na tym przykładzie to odwracanie plecami, wybacz reszta zależy od nastroju i nastawienia, dlatego bądź ciepło blisko ... dziękuję Jacuś
Rekomendowane odpowiedzi