Baba_Izba Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie, wyrwałaś mi to z ust!!! super Babo Izo:))))) Dziękuję, miło mi, serdecznie pozdrawiam - baba
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 nie zatapiam się w wierszach Tuwima aczkolwiek byłem na Jego grobie przy okazji tego jak odwiedziłem grób Jacka Kaczmarskiego / a wiersz jest nasycony barwny kolorystyczny / jego zawiązany i trudny język akcja po akcji dialog w dialogu może służyć do logopedycznych poprawek do szlifowania teatralnych skeczy/ można sobie wzbogacić i umocnić słowo / kawał kunsztownej w swoim rodzaju poezji - nie mojej ale takiej którą szanuję / pozdrawiam t
Baba_Izba Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sandały w sam raz na zbliżające się lato! Co tego atletycznego Pana, to:Lecz choćby przyszło tysiąc atletów każdy dał Kasi tysiąc kotletów, I każdy nie wiem jak się natężał, nie przełknie Rybka - taki to ciężar! Dzięki za czytanie i miłe słowa, serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, za czytanie i opinię o wierszu, również serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szacunek dla odmienności, niekoniecznie lubianej, niekoniecznie akceptowanej, to bardzo cenna cecha, coraz mniej (niestety) powszechna. Dziękuje za czytanie i komentarz, serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Judyt, moja z Nim rozmowa. Nie mam jednak nadal odwagi łapać Go za nos, nawet za obietnicę szczęścia. Gdyby teraz żył, pewnie nie miałby nic przeciw temu, a jednak! Dziękuję za czytanie, za obecność. Serdecznie pozdrawiam - baba
kasia.mała Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sandały w sam raz na zbliżające się lato! Co tego atletycznego Pana, to:Lecz choćby przyszło tysiąc atletów każdy dał Kasi tysiąc kotletów, I każdy nie wiem jak się natężał, nie przełknie Rybka - taki to ciężar! Dzięki za czytanie i miłe słowa, serdeczności - baba
teresa943 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Pięknie pogawędziałaś z panem Julianem Zasłuchana powspominałam treści tak dobrze mi niegdyś znane. Wiersz budzi nadzieję łacząc "strare i nowe". Bądźmy razem we wszystkim, co łączy, szanując odmienność. Podziwiam formę wiersza. Tylko pogratulować! :) Serdecznie ściskam, Izo - Krysia
Sfinks13 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dla mnie piękno liryzmu i tyle serdecznie 13
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Czytam po raz kolejny i wciąż nowe mi się otwierają kieszenie... Tak lubię. Zabieram do lubych.
Baba_Izba Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że czytałaś, dziękuję również za komentarz. Serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miłe, a i Pan Julian się ucieszy! Serdecznie dziękuję, pozdrawiam - baba
zak stanisława Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Izuniu, wzbudziłaś mój podziw, dobra robota!!!!!!zabieram ściskam radośnie
Baba_Izba Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo, cieszę się, że jesteś! Czekam z utęsknieniem na Twoje strofy! Najserdeczniejsze cmoki - baba
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 powiem tak wolałem Twój poprzedni fakt tu wbiłaś mnóstwo odnośników do utworów i myśli - gawędzenie a można podzielić na kilka wierszy przepraszam tak to czuję pozdrawiam Jacek
Baba_Izba Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku za szczere przekazanie opinii, nie masz za co przepraszać, miło mi, że byłeś, czytałeś, skomentowałeś. Serdecznie pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi