Fly Elika Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ten trudny dzień słowa z naręczem kwiatów nieprzygotowanie zaskoczenie szok łzy płacz spoczęło na płaszczyźnie tamten brak przekonania utkwił w niedowierzaniu jak w prawdziwym zaślepieniu między nami ta cisza teraz wiem to nie płyta tylko długi stół zawieszenie by obudzić pamięć we mnie nas przepraszam
Sfinks13 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 bardzo sentymentalny wiersz , podoba się serdecznie 13
Fly Elika Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 dziękuję 13 pozdrawiam ciepło
Eunicee Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 -szok łzy płacz- to jakoś mi źle brzmi, ale pod resztą się podpisuje, p-ciepło
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 nie lepiej zamiast ugrzęznął ugrzązł a już najlepiej utkwił / poza tym wiersz słaby bardzo słaby tak że prawie nie ma tego wiersza / t
Fly Elika Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łzy i płacz to nie zawsze to samo Eunicee - rozumiem, że źle brzmi, ale taka prawda, p-ciepło co znaczy? pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poprawiłam dzięki, a że słaby, cóż dła mnie ma znaczenie tak jak napisałam
Eunicee Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łzy i płacz to nie zawsze to samo Eunicee - rozumiem, że źle brzmi, ale taka prawda, p-ciepło co znaczy? pozdrawiam wiem,że nie to samo,nie o to mi chodziło,taki banał... Chociaż może czasem trzeba coś spieprzyć,żeby dotarło... P-jak pozdrawiam :) (taki skrót)
Fly Elika Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łzy i płacz to nie zawsze to samo Eunicee - rozumiem, że źle brzmi, ale taka prawda, p-ciepło co znaczy? pozdrawiam wiem,że nie to samo,nie o to mi chodziło,taki banał... Chociaż może czasem trzeba coś spieprzyć,żeby dotarło... P-jak pozdrawiam :) (taki skrót) taki banał, no wiesz co :),czasem coś trzeba spieprzyć... zależy co, i zależy kogo, i zależy żeby co właściwie dotarło :)), a ja się nie maskowałam we własnym czasie z tym co najważniejsze hmm:)) no jak na razie miło było, za te ciepłe pozdrowionka pozdrawiam serdecznie i dziękuję za czytanie Euniczko
M._Krzywak Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 To jest właśnie taka poezja - proste to to, niewyszukane, ale tonie we łzach i wymusza na odbiorcy z góry zaplanowane oceny (bo jak ktoś napisze, że niedobre, to nie ma uczuć i jest niewrażliwy, ba...). Tyle, że to poezją nie jest. Idę się rozbeczeć. Pozdrawiam.
Fly Elika Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Michale, dziękuję za komentarz i że do mnie zajrzałeś, nie płacz już, bo ja znowu się rozryczę i będziesz mnie musiał pocieszać i potem ja Ciebie, bądź jak trzeba. Dobrze? To nie jest poezja, to niedobrze Cóź, więc zrobić, posmutniało mi sie :( Buźka i pozdrowionka
Pan_Biały Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 trudny dzień spoczął na płaszczyźnie tamten brak przekonania utkwił w niedowierzaniu jak w prawdziwym zaślepieniu między nami cisza teraz wiem to nie płyta tylko długi stół zawieszenie by obudzić pamięć przepraszam zostawiam dla siebie tyle i jest dobrze, a wiersz jest wciąż Twój pozdrawiam r
6 kilo Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Fly, odpowiada mi całość, wiersz nastrojowy, smutny jak ten czas za oknem, i ściska za serce, przejmujący, serdecznie Fly, jacek.
cezary_dacyszyn Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 mnie boli to "przepraszam" na końcu . Poza tym całkiem sprawna i fajna reszta ...
Rekomendowane odpowiedzi