Irbis Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 przygotujcie liście akacji cygara i rum dla Barona Samedi jest lubieżny i chciwy zaśpiewamy zmysłowo erotycznie aby zjednać jego przychylność na łóżkach polowych pośród kakofonii płaczu leżą dzieci do których już nikt nie wróci jeszcze tylko fioletowe kwiaty i świece nowy dom
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Chociaż krótki, to sprawia wrażenia przegadanego. Mnóstwo wyrażeń powoduje moją niechęć: jest lubieżny i chciwy zaśpiewamy zmysłowo erotycznie aby zjednać jego przychylność Jednak w kolejnej strofie język się rozwiązał, sprawniejszy: prosto i nastrojowo. Te nibybanalne dzieci powodują wzruszenie :D, ale całość stawiam pod znakiem zapytania, bo kompozycja według mnie jest niedopracowana. Czytałem dotychczasowy dorobek: stwierdzam, że ten (jak dla mnie, i tylko mnie) wypada blado. Pozdrawiam :::)
f.isia Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 podczas ostatniego podejścia poległam - bezapelacyjnie ;) tekst nie dla mnie :)
Tali Maciej Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 takie obrazy widzimy na codzień obojętni kamień do studni bez echa pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to mi się właściwie podobało, bo stworzyło ładne tło. coś na kształtu czasu Present Continuous, tło pod historyjkę. chociaż zdecydowałabym się na tylko jeden sposób: zmysłowo albo erotycznie.
Sfinks13 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ciekawy wiersz serdecznie 13
Rekomendowane odpowiedzi