Wilcza Jagoda Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 umarli jak siedzieli wbrew wymaganiom mody w kaloszach za blisko ziemi na przekór skrojonym na miarę słowom bezskrzydli *** 2.co by to było gdyby... nie zabrakło szczęścia umarli jak siedzieli wbrew wymaganiom mody w kaloszach katyńskiej ziemi zabrakło szczęścia dla nich i dla tych sprzed lat pamięć człowiek zatrzyma strzępy słów dociekliwość
H.Lecter Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Można to potraktować jako początek wiersza, bez dalszego ciągu, to tylko luźna uwaga bez poetyckich przyczyn i konsekwencji.
janusz_pyzinski Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 i znów Lecter ma rację-to dobry początek wiersza,rozwiń go Jagódko pozdrawiam
Sfinks13 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 zastanawiają mnie ,,kalosze" jednak nie bardzo rozumiem , ale to może braki mojego oczytania serdecznie 13
Wilcza Jagoda Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. swieta racja, Lekterze, to poczátek epopei narodowej... hihi, zartuje, mam zamiar pociagnác po powrocie do Polski,ale poki co strasznie przezylam te tragedie, tym bardziej ze lecialam samolotem....trudno wyobrazic sobie, co przezyli ci wszyscy na pokladzie..... dzieki lekter, ze czytales...postaram sie dokonczyc.. zdrowia W.J
Wilcza Jagoda Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Januszu, dzieki, spojrz wyzej, Lecterowi odpowiedzialam.... dzieki serdecznosci W>J Sfinksie-- kalosze szczescia.... milego dnia
Wilcza Jagoda Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdyby tak?
Bernadetta1 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jagodko fajny wstęp do wiersza...mało mi trochę;)pozdr.
Agata_Lebek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. swieta racja, Lekterze, to poczátek epopei narodowej... hihi, zartuje, mam zamiar pociagnác po powrocie do Polski,ale poki co strasznie przezylam te tragedie, tym bardziej ze lecialam samolotem....trudno wyobrazic sobie, co przezyli ci wszyscy na pokladzie..... dzieki lekter, ze czytales...postaram sie dokonczyc.. zdrowia W.J Nie wiem gdzie Cię wywiało, ale wracaj szczęśliwie i dokończ wiersz :) Na zachętę, na odwagę :
Wilcza Jagoda Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 kochane moje, dzienki ze wierzycie we mnie :P sciskam zza morza
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie, Wilcza, dopisz coś. Druga wersja jest lepsza, ale dopracuj.
Sfinks13 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 to że urywek, mówi o ? bezskrzydli teraz jak napisałaś dalszą część to ,,kalosze" mają sens, gdyż chodzi w nich o prostotę jak polskość dlatego ten wyraz mnie zastanawiał serdecznie 13
Wilcza Jagoda Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Stefanie, dzienki :) dopracuje, ale teraz nie mam polskiej klawiaturki:P Sfinksie, takze :)
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Żałobie na żywo i popkulturze mówię stanowczne NIE :) Nie daję wiary temu wzruszeniu, no nie wpada w oko. Pozdrawiam Mario :::)
Wilcza Jagoda Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A JEDNAK..... SLOWO... POMYSL, CO oni tam przezywali....a rodziny stewardess, pilotow? straszne, bo mam w rodzinie stewardesse ... powiadam- straszne to dla mnie
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wracaj Wilcza z obczyzny, mamy tu takie fajne dramaty.
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jagoda dobrze dopracuj, początek na plus. serdecznie pozdrawiam
Wilcza Jagoda Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzienki:) z pozdrowkami
f.isia Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ja kupuję, :) mini w moim guście, mogę 'podejrzeć' sobie to i owo... ;)
Tali Maciej Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 lubię mini ale w wersji cinimini tu jest próba wstrzelenia się w czas nie dla mnie pozdr
Rekomendowane odpowiedzi