Rafal Bielan Wierzbicki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 odcinek wykres wysiłek codzienna dieta cukrowa gorzka czekolada w kieszeniach wibracje gorąco w poniedziałek w piątek wieczorem to samo co zawsze ampułka z półki wpada do koryta kondycja rośnie niepoczytalność radio nie słyszy krzyku wysyłam ci kontakt na wszelki wypadek sześćset dwa dwieście sto jedenaście zawrotna częstotliwość każdego przecinka obłęd na przewodach tętno sowie pod zegarkiem mierzy stan skupienia rano wstanie bez głowy na dźwięk stukania młotkiem siedział na skarpie podpalał świerki potem wstał i napadł na metro wszystko było prawdopodobne nic nie było na pewno
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Konstrukcje zdań bezpójnikowych - mało. Sam asyndeton nie czyni z tekstu poezji. Poza tym kompozycja nie trzyma się kupy - gwałt na myśli, nic poza tym. Ale to tylko moje widzimisię. Pozdrawiam Mario :::)
Rafal Bielan Wierzbicki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zanegowałeś zdecydowanie zjawisko poezji w tym tekście, to takie okrutne :)) Trudno, nie potnę się szarym mydłem. Ale kolejny raz oddajesz głos za przesunięciem do działu P. Czyli rozumiem, że najchętniej ulokowałbyś moje wytwory w przedziale dla początkujących, czy tak? Skąd ta gorliwość?
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zanegowałeś zdecydowanie zjawisko poezji w tym tekście, to takie okrutne :)) Trudno, nie potnę się szarym mydłem. Ale kolejny raz oddajesz głos za przesunięciem do działu P. Czyli rozumiem, że najchętniej ulokowałbyś moje wytwory w przedziale dla początkujących, czy tak? Skąd ta gorliwość? Ponownie kłania się problematyka minusów i plusów - nie do mnie zastrzeżenia, tylko do moderatora. Jest taka opcja, więc z niej korzystam - niestety, ale ja nie znam ugrzecznionych pozorów, i jeśli się nie podoba, to po prostu wstawiam minus. Ale przecież to tylko moje zdanie, mogę się mylić. Każdy z nas ma inne wyobrażenie - i bardzo dobrze, bo inaczej powiałoby nudą. Pozdrawiam :::)
Rafal Bielan Wierzbicki Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zanegowałeś zdecydowanie zjawisko poezji w tym tekście, to takie okrutne :)) Trudno, nie potnę się szarym mydłem. Ale kolejny raz oddajesz głos za przesunięciem do działu P. Czyli rozumiem, że najchętniej ulokowałbyś moje wytwory w przedziale dla początkujących, czy tak? Skąd ta gorliwość? Ponownie kłania się problematyka minusów i plusów - nie do mnie zastrzeżenia, tylko do moderatora. Jest taka opcja, więc z niej korzystam - niestety, ale ja nie znam ugrzecznionych pozorów, i jeśli się nie podoba, to po prostu wstawiam minus. Ale przecież to tylko moje zdanie, mogę się mylić. Każdy z nas ma inne wyobrażenie - i bardzo dobrze, bo inaczej powiałoby nudą. Pozdrawiam :::) Nie no jasne, że tak. Nie jest to szkodliwe. Ukłon :)
Leszek_Nord Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Podoba się puenta. Pozdrawiam. Leszek.
Rekomendowane odpowiedzi