Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 mijaniem połaci pól rozlewiskiem przykryta ziemia suche trawy układa wiatr brzozy smukłe pomiędzy trzy sarny rdzewieją torami przemyka szyba nasze karmazynowymi obłokami rodzice twoi są już powoli moi zakola układają się w kaczeńce jaskółki glina preludium pisałam prawie tak jak malowałabym dla ciebie podarowanymi farbami (dzięciąteczko w misce chlapało) nad głowami ---------------------------------- dla poetów czy jakoś tak( dodatek): "więc jeśli to będzie podróż to niech to będzie podróż z której się nie wraca rozmowa z żywiołami pytanie bez odpowiedzi pakt wymuszony po walce wielkie pojednanie" znany poeta
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 bardzo malownicza Twoja podróż Judyt pozdrawiam serdecznie Grażyna :)
6 kilo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Judytko, to się cieszę razem z Tobą, ładnie o tym napisałaś, bardzo, najmilej, jacek.
Fly Elika Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie rozumiem, ładnie wcześniej zagladnęłam tez mi się podobało zakończone na karmazynowych szybach, to było bardzo obiecujące Serdecznie Judyt
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (: dziękuję serdecznie Grażynko! właśnie cały czas się tworzy jakoś takoś, nie dodawałam już dopłaty za podróż, ot taka błahostka J. dziękuję ogromnie
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacuniu...dziękuję serdecznie(: jakoś niełatwo opisać, starałam się jak umiem a umiem tyle co nieumiem:) J. kłaniam się
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fly, właśnie..było do tej kreseczki, sama nie wiem, czy lepiej do..czy dalej? J. serdeczniie b. rówież i bardzo dziękuję za ślad i że się spodobało też... (coś tam się bardziej ..w toku, dlatego zmienia się) o! bardzo a jakże
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (: dziękuję serdecznie Grażynko! właśnie cały czas się tworzy jakoś takoś, nie dodawałam już dopłaty za podróż, ot taka błahostka J. dziękuję ogromnie jeśli bez dopłaty, to ja chętnie w tę podróż się zabiorę (spłukana jestem po świętach dosłownie i w przenośni) ;) pozdrawiam Grażyna
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (: dziękuję serdecznie Grażynko! właśnie cały czas się tworzy jakoś takoś, nie dodawałam już dopłaty za podróż, ot taka błahostka J. dziękuję ogromnie jeśli bez dopłaty, to ja chętnie w tę podróż się zabiorę (spłukana jestem po świętach dosłownie i w przenośni) ;) pozdrawiam Grażyna dopłaciłam Grażynko...ale co tam pieniądz, konduktor nie dał ulgi ważne że do celu, J. (:
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dobre to. Koniecznie do Zaawansowanych. Ładna kompozycja, zgrabna całość, świetna, refleksyjna puenta. Pozdarwiam Po świętach wyszło nam słoneczko :) :::)
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie Mariuszu(: za bardzo przychylne słowo, ślad Twój mm..zaawansowani? niegdyś coś tam ktoś powiadał że się przenieść gdzieś do działu ale ja tam czuję sobie że tak piszę na hulajnogę i wyruszam dalej w drogę zerkam, czytam tu i ówdzie niechaj zabrzmi głos słowika co tak prędko gdzieś tam znika śladu też nie zostawiwszy słowom kształt wyrazisty J. wychodzi nieustannie to całość zostawić? bo tak się dorabia coś jak by nalał ktoś psia kość potrzebuję też krytyki a niżeli samej liryki :P
olek bolo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na życzenie, pędzę z krytyką to, co wyboldowane psuje podróż to, co pod przerywaną, jakieś... sam nie wiem, coś nie tak pozdr edit: jeszcze obłokami
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na życzenie, pędzę z krytyką to, co wyboldowane psuje podróż to, co pod przerywaną, jakieś... sam nie wiem, coś nie tak pozdr edit: jeszcze obłokami Olo dziękuję serdecznie za pomoc(: wfreeszcie, pozmieniałabym to co z mi..mi..koncówka-mi(: śpiewnie tak hehe( tylko jak?myślinkuję), no a (tu właściwie też jest blod-błąd?dokładniej?) pod linią przerywaną jednak może zostawię, rozlewisko szersze; przym./ czas.- tak może chyba być? czas./przym.- taka kolejność w polszczyźnie ale w wierszołkach czy jakoś tak, to nie może na odwót?(:hmm.. J. uśmiecham się za pomoc okazaną i serdecznie kłaniam
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za śladek, czytanie, J. (:
bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ładna kompozycja, podoba się szacuneczek bestia
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za minipodróż w kierunku pod tym i owym, oraz słowo: kompozycja ku mojej uciesze J. wzajemnie
bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za minipodróż w kierunku pod tym i owym, oraz słowo: kompozycja ku mojej uciesze J. wzajemnie Judytko dziś nie masz humorku, ale jak ładna kompozycja to całość, gdyż kompozycja to liryka, która jest związana z muzyką więc malownicza , szlachetna , szczera itd i ciekawa podróż napisana piórem szacuneczek bestia
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za minipodróż w kierunku pod tym i owym, oraz słowo: kompozycja ku mojej uciesze J. wzajemnie Judytko dziś nie masz humorku, ale jak ładna kompozycja to całość, gdyż kompozycja to liryka, która jest związana z muzyką więc malownicza , szlachetna , szczera itd i ciekawa podróż napisana piórem szacuneczek bestia dziękuję raz jeszcze za powrót,masz rację wręcz przeciwnie, humor w porządku J. (:
wanesa_ciska Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 to jak podróż w miejsca ,szczęsliwe wiosną w sercu i jej barwami malowane ,,,,miłych podróży Życzę .......
Rekomendowane odpowiedzi