Jolanta_S. Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jolę celowo oblał Olek smutna tonie cała w kroplach ma zmoczone oczy stanik mokre są majteczki oj dostanie jeszcze lanie od kochanej swej mateczki lecz dziewczyna się nie złości mówi - złość piękności szkodzi [duet: jola i olek bolo] a teraz proszę o uśmiech
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Aha, jutro wrócę :) Właściwie dzisiaj :D Pozdro!
Jolanta_S. Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no czekam i czekam, jestem cierpliwa :)) Świątecznie - Jola
olek bolo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 kchające mateczki nie biją, kupują pampersy pozdr;)
Jolanta_S. Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałbyś zmienić temat fajnie się wykręcić pstryczka prosto w nos i spróbować ją rozzłościć cóż daremne próby szkoda słów ona się nie złości znów pozdrawiam serdecznie
Magda_Tara Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 się uśmiechłam! do obydwuh! :)) ;D
Jolanta_S. Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no Magda coś Ciebie święta zabrały z sieci ;)) w czwartek był prima aprilis - więc sobie taki lany czwartek zrobiłam po Olka komentarzu w pewnym miejscu:] staram się uśmiechać, nawet jak boli... Serdecznie i świątecznie Magduś - Jola
Rekomendowane odpowiedzi