Pan_Biały Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 po dzwonku wraz z ostatnią lekcją zaliczanie siebie nawzajem prowadzimy się pod rękę nie podchodź zbyt blisko snów nigdy za wiele ulic, kobiet i zaduchu knajpy jak trąby powietrzne zasysają i nie mogąc strawić wypluwają na zbity pysk ląduję lekko na twoim łonie gdzie ciepło i smakujesz świeżą bielizną w koronkach jest bezpiecznie patrolujemy dzielnice to królestwo azbestu i placów zieleni się dzień za oknem grają w państwa – miasta kolejna inwazja bękartów
Tomasz_Biela Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 po dzwonku wraz z ostatnią lekcją zaliczanie siebie nawzajem prowadzimy się pod rękę nie podchodź zbyt blisko snów nigdy za wiele ulic kobiet i zaduchu knajpy jak trąby powietrzne zasysają odrzucają nas później ląduję lekko na twoim łonie gdzie ciepło smakujesz świeżą bielizną w koronkach jest bezpiecznie patrolujemy dzielnice to królestwo azbestu i placów zieleni się dzień za oknem grają w państwa – miasta kolejna inwazja bękartów po dzwonku wraz z ostatnią lekcją / dla mnie w ten sposób i przepraszam z góry za wtrącanie / zawsze coś w sobie mają Twoje zamysły tylko na mój gust niewypracowane / tomek
Pan_Biały Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Tomku za spojrzenie przez swój pryzmat nie przepraszaj nie ma za co;) cieszę się że zawsze w sobie coś mają:) pozdrawiam r
Dorota_Jabłońska Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 zaliczamy siebie po dzwonku wraz z ostatnią lekcją prowadzimy marzenia pod rękę nie podchodź zbyt blisko snów czasem za wiele ulic kobiet zaduchu knajpy jak trąby powietrzne zasysają niestrawnych wypluwając na zbity pysk ląduję lekko na twoim łonie gdzie ciepło i smakujesz świeżą bielizną w koronkach jest bajecznie patrolujemy dzielnice królestwo azbestu i placów zieleni się dzień a okna grają w państwa – miasta wymyka się nam kolejna inwazja bękartów Pozwoliłam sobie dopracować i nie przepraszam za wtrącanie. Dziękuję za inspirację do... Serdeczne wiosenne ;)
Magda_Tara Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 tiaaaaaaaa jak zwykle...tytularna podpucha :D lecę, luknać, co tak Białego zegzaltowało, a tu pierduut i na pysk! że się jeszcze nie nauczyłam :)) dobry, zakotłowany, poczułam się jak...u Ciebie Biały :))
Vica Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 dobrze tu u Pana, Panie Biały, wyczuwam klimat Hłasko, być może omylnie ale tak mi tu pachnie... p.s. ma Pan świetny gust muzyczny i pewnie dobrze Pan o tym wie, pozdrawiam Vica
Pan_Biały Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak też można;) dzięki za poświęcony czas pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego podpucha, przecież nie kłamię - życie jest piękne jak u Beniniego;) dziękuję za czytanie i czucie się;) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hłasko bliski mi jest i jak tak pachnie to niech tak zostanie:) gust muzyczny już się ukształtował i ściska małżowinę;) pozdrawiam i dziękuję za komentarz r
zdrojek Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 PeeL u Pana Białego istnieje dzięki uczuciu wśród mnogości "bękartów". Takie jakby zadziwiająco podobne, znajome, ponadto wymowne i sugestywne Panie Biały. Pozdrawiam.
a._mrozinski Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Brzmi jak wspomnienie młodości naiwnie ufającej, że takie życie jest piękne. Dobry wiersz. Arek
Baba_Izba Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nie skąpisz drastycznych obrazów, przewrotnie zachęcasz "pięknem życia" do uwypuklenia tych mroczniejszych jego stron. Wiersz nie tylko ładny, ale i prawdziwy. Serdecznie pozdrawiam - baba
Pan_Biały Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. istnienie jest bękartem dzięki za słowa pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za dobre słowo pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak postrzegam i tak z siebie wyrzucam dziękuję Babo:) pozdrawiam i najlepszego r
Eunicee Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 W moim odczuciu trochę ironiczne i takie się podoba. Dobry wiersz, p:)
Pan_Biały Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odczuwanie dowolne;) dziękuję za dobry pozdrawiam r
Ania Rada Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 podoba mi się.....wiersz dla mnie jest rodzaju męskiego.
Rekomendowane odpowiedzi